neszna Napisano 4 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 4 Lipiec 2007 Nie mogę nigdzie znaleźć info o zlocie w Bornym,poproszę o wskazówki,dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 4 Lipiec 2007 Share Napisano 4 Lipiec 2007 Witam! Co chcesz wiedzieć?Zlot odbywa się 16-19.08.07, a dokładne info o uczestnictwie znajdziesz tu:http://www.zlotborne.republika.pl/bornezlot_info.htmPozdrawiam i do zobaczenia na zlocie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neszna Napisano 4 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 4 Lipiec 2007 dzięki PG a co ze spankiem? pomijając,że nikt nie śpi na takich imprezach:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 4 Lipiec 2007 Share Napisano 4 Lipiec 2007 Nie ma sprawy :) Ja namiocik zabieram, na wszelki wypadek... bo nie wiem czy przez 4 dni bez zmrużenia oczek dam radę :)Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neszna Napisano 4 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 4 Lipiec 2007 ok,do zobaczyska,będę napewno:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 4 Lipiec 2007 Share Napisano 4 Lipiec 2007 Hehehe... ja też, Bornego jeszcze żadnego nie opuściłem :) Jak coś wal śmiało na priv.Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neszna Napisano 4 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 4 Lipiec 2007 mam jakiś problem z pocztą,proszę o kontakt na mój mail,dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 5 Lipiec 2007 Share Napisano 5 Lipiec 2007 Wysłałem ci kontakt na maila :)Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.