Skocz do zawartości

lubelscy niezrzeszeni poszukiwacze

watorresbo

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 months later...
  • 2 weeks later...
Witam akurat z Lublina nie jestem ale bywam czasem (ok.1xm-c), szczególnie w piątki. Jeśli ktoś ma ochotę pozwiedzać lubelskie chaszcze i pola przez parę popołudniowych godzin to dajcie znać dakkar1@wp.pl. Mam auto a piszczałkę mogę zabrać ze sobą.

• 3 weeks later...
Witam wszystkich!!

Nie posiadam wykrywacza,ale w wakacje(po maturach i examach na studia)chetnie połaziłbym po okolicy Lublina,a konkretnie okolice Łęcznej,Ostrów Lubelski,itd.
Tak wogóle to czy ktos ma może informacje czy w tych okolicach cos ciekawego sie działo w czasie obu wojen światowych???Może ktos juz tam szukał???Jakieś wyniki??

Pozdrawiam!

Ostatnio paru chlopakow poznalo smak mandatow, w okolicy lublina trzeba bardzo uwazac bo jak tylko gdzies czlowiek w lesie z piszczalka sie pojawi to odrazu wzywaja pieski:)...jednak jesli ma ktos ochote pojechac gdzies moze bysmy zorganizowali jakis wiekszy zlocik albo wypad powiedzmy po dlugim weekendzie czekam na propozycjie:)

• 2 weeks later...
Witam,

pomysł żeby założyć jakieś stowarzyszenie i organizować np.wspólne wyjazdy na wykopki jest zdecydowanie warty poparcia. Najpierw proponowałbym spotkać sie gdzieś organizacyjnie",żeby sie nawzajem poznać i jakos skrystalizować ten pomysł. Na razie jestem zajęty maturami i różnymi innymi dziwnymi rzeczami tego typu;)),ale za jakiś czas bedzie moza pomysleć nad czyms takim.

Pozdrawiam,koMandir.

Witam,niestety widze,ze odzew na tym poście delikatnie mowiac ie należy do najwiekszych";//.Dziś tylko informuję,że mam teraz po zalogowaniu inny adres e-mail.Na ten sprzed zalogowania tez mozna pisac,ale rzadziej go sprawdzam;>.

Pozdrawiam wszystkich(nie tylko z Lublina;p),koMandir.

Witam ostatnio zdobyłem informacje o ciekawym miejscu w okolicach dorochuska.Jest to miejsce przeprawy sowietów przez bug.Byłem tam jednak bez sprzętu. teren wyglonda interesująco , jeśli ktoś jest zainteresowany sprawdzeniem tej miejscówki to zapraszam.Będe też bardzo wdzięczny za wszelkie informacje o tym terenie.
POZDROWIENIA

jestem chętny na tę przeprawę,,, mam jeszcze kilka miejscówek na stanowiska I wojenne w okolicach

wachmistrz1
Jeśli jesteś zainteresowany to prosze o kontakt na e-mail.
Dogadamy sie co do terminu ewentualnego spotkania.
Przekaże ci też informacje które posiadam na temat tego tereny.
Pozdrawiam i czekam na kontakt.

Witam,

ten Dorohusk to jak dla mnie na razie troche za daleko od Lublina-trzeba czasu żeby sie tam wybrać i poszperać po okolicy, a ja tego czasu obecnie niestety nie mam;//. Ja z kolei znam ciekawe miejsca bliżej-w okolicach Lubartowa,Kozłówki(okopy,ponoć niemieckie ale trudno powiedziec).Chetnie wybralbym sie tam z kims z wykrywką,ale trzeba mieć samochód. Byłby ktos zaintersowany???

Pozdrawiam,koMandir.

Łooohooohohohooo,ubawiłem sie po pachy nomrmalnie.AALE dowcip.HEHEHEHE,łohohohohohooo. To świetnie,że nie brakuje ci poczucia humoru,kimkolwiek jesteś,ale ja pytałem poważnie.POWAŻNIE!

PZDR,koMandir

nie no kapota rozbawiaja mnie zarty tego goscia...ja nie zniese po prostu zrobcie cos ze mna..szukania mi trzeba...kapota..ale ten gosc jest zabawny..potraktowalbym go jajkiem:DDD

• 3 months later...
witam
organizujecie cos :)??? ja bym sie tez dolaczyl do grupy Lubelsko Helmskiej i utworzyl nowe skrzydlo Zamojskie:)) tez lubie czasem pokopac:))
pozdr.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie