zibi4t Napisano 1 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 1 Lipiec 2007 Witam,dzis ostatni raz szukalem moim sprzetem bo jutro go sprzedaje,trafila sie pozostalosc czapki policyjnej ,bagnet i inne pierdolki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi4t Napisano 1 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 1 Lipiec 2007 i blaszka miedziana z gapa ale nie wiem od czego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi4t Napisano 1 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 1 Lipiec 2007 lepsza fotka chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dygacHQ Napisano 1 Lipiec 2007 Share Napisano 1 Lipiec 2007 wygląda na emblemat z klamry SA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
słomek von hammerstein Napisano 2 Lipiec 2007 Share Napisano 2 Lipiec 2007 tu masz identyczny model jaki trafił mi sie miesiac temu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darmatt Napisano 3 Lipiec 2007 Share Napisano 3 Lipiec 2007 a tu moje kółko SA ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darmatt Napisano 3 Lipiec 2007 Share Napisano 3 Lipiec 2007 jak ktos je chce to moge przeslac, bo mi jest niepotrzebne, ale w tym stanie to chyba nikomu nei bedzie potrzebne ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek1976 Napisano 3 Lipiec 2007 Share Napisano 3 Lipiec 2007 Ja reflektuję. Wysyłam prośbę na priv.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek1976 Napisano 3 Lipiec 2007 Share Napisano 3 Lipiec 2007 Nie wiem dlaczego, ale po kliknięciu na Twój nick nie wyskakuje email. Jak masz ochotę napisz do mnie krzysssss@wp.plCoś może będę mógł zaproponować w zamian.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FalkenBurg Napisano 3 Lipiec 2007 Share Napisano 3 Lipiec 2007 mi sie przyda jestem biednym poszukiwaczem ;D a to było była dnym wzbogaceniem mej marnej kolekcji błagam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek1976 Napisano 3 Lipiec 2007 Share Napisano 3 Lipiec 2007 Ikucira -darmatt, nie chce sprzedać, tylko komuś przekazać.Jest to jakaś tam różnica. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FalkenBurg Napisano 4 Lipiec 2007 Share Napisano 4 Lipiec 2007 jest różnica może ktoś dostać od ciebie i na Allegro opchać lub gdzieś indziej ja do takich ludzi nie należę i bym se do kolekcyjki dołączył :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
słomek von hammerstein Napisano 4 Lipiec 2007 Share Napisano 4 Lipiec 2007 jakie to pazerne xDmnie jakos nie rajcuje dostanie fanta od kogos wole wykopac emocje towarzyszące tej chwili są bezcenne;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FalkenBurg Napisano 4 Lipiec 2007 Share Napisano 4 Lipiec 2007 Ja jestem typem kolekcjonera zaczynającego szukać fantów a kolekcje mam od 5 lat ;) dlatego każda rzecz cieszy oko :)a niedługo w izbie pamięci będę robił wystawę swej kolekcji mam fanty z swoich okolic w oddzielnej gablocie a rzeczy kupione i pozyskane z innych regionów w innej oczywiście staram sie opisać z jakiego miejsca pochodzą i muszę trochę więcej zdobyć fantów na pokaz ,i na dodatek będę robił krótki pokaz slajdowy z omówieniem walk ;D + legendy o zatopionych skarbach itp ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FalkenBurg Napisano 4 Lipiec 2007 Share Napisano 4 Lipiec 2007 Szukać wykrywaczem zaczynam dopiero ,tak to strychy i spijacze mamrotów a Allegro tylko i wyłącznie żeby kupić se kopie kokardek do medali ,bo jakoś nie ufam ich 100% orginałą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darmatt Napisano 5 Lipiec 2007 Share Napisano 5 Lipiec 2007 sorry, dopiero przeczytalem.Krzysiek, byles pierwszy i do Ciebie wysylam maila.Mat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darmatt Napisano 5 Lipiec 2007 Share Napisano 5 Lipiec 2007 a ta blaszka i tak jest nadwyrężona i sie nie obraze jak pojdzie na allegro, byle na koncu trafila do kogos, komu sie przyda. Gdyby to było coś lepszego" to pewnie bym to wymienił na monety z kims, kto zbiera militaria.Pozdrawiam,Darmatt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.