Skocz do zawartości

z ostatniego wypadu

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,dzis ostatni raz szukalem moim sprzetem bo jutro go sprzedaje,trafila sie pozostalosc czapki policyjnej ,bagnet i inne pierdolki.

Napisano
Nie wiem dlaczego, ale po kliknięciu na Twój nick nie wyskakuje email. Jak masz ochotę napisz do mnie krzysssss@wp.pl
Coś może będę mógł zaproponować w zamian.
Pozdrawiam
Napisano
jest różnica może ktoś dostać od ciebie i na Allegro opchać lub gdzieś indziej ja do takich ludzi nie należę i bym se do kolekcyjki dołączył :)
Napisano
Ja jestem typem kolekcjonera zaczynającego szukać fantów a kolekcje mam od 5 lat ;) dlatego każda rzecz cieszy oko :)a niedługo w izbie pamięci będę robił wystawę swej kolekcji mam fanty z swoich okolic w oddzielnej gablocie a rzeczy kupione i pozyskane z innych regionów w innej oczywiście staram sie opisać z jakiego miejsca pochodzą i muszę trochę więcej zdobyć fantów na pokaz ,i na dodatek będę robił krótki pokaz slajdowy z omówieniem walk ;D + legendy o zatopionych skarbach itp ;)
Napisano
Szukać wykrywaczem zaczynam dopiero ,tak to strychy i spijacze mamrotów a Allegro tylko i wyłącznie żeby kupić se kopie kokardek do medali ,bo jakoś nie ufam ich 100% orginałą
Napisano
a ta blaszka i tak jest nadwyrężona i sie nie obraze jak pojdzie na allegro, byle na koncu trafila do kogos, komu sie przyda. Gdyby to było coś lepszego" to pewnie bym to wymienił na monety z kims, kto zbiera militaria.

Pozdrawiam,
Darmatt

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie