soprano_op Napisano 29 Czerwiec 2007 Autor Napisano 29 Czerwiec 2007 Witam!Wyszła mi wczoraj taka odznaka.Wielkość jak widać,metal chyba cynk.Pytanie do znawców tematu, wojskowa czy cywilna.Jeżeli wojskowa to kto to nosił.Z drugiej strony wtopiona agrafka.Z góry dziękuję!Pozdrawiam!
fanatyk6 Napisano 29 Czerwiec 2007 Napisano 29 Czerwiec 2007 http://www.germanmilitaria.com/WaffenSS/photos/S032956.html
soprano_op Napisano 29 Czerwiec 2007 Autor Napisano 29 Czerwiec 2007 Dziękuję bardzo!Faktycznie po oczyszczeniu rok ten sam.Pozdrawiam!
soprano_op Napisano 29 Czerwiec 2007 Autor Napisano 29 Czerwiec 2007 Witam!Wyszła mi wczoraj taka odznaka.Wielkość jak widać,metal chyba cynk.Pytanie do znawców tematu, wojskowa czy cywilna.Jeżeli wojskowa to kto to nosił.Z drugiej strony wtopiona agrafka.Z góry dziękuję!Pozdrawiam!
Pytanie
soprano_op
Witam!Wyszła mi wczoraj taka odznaka.Wielkość jak widać,metal chyba cynk.Pytanie do znawców tematu, wojskowa czy cywilna.Jeżeli wojskowa to kto to nosił.Z drugiej strony wtopiona agrafka.Z góry dziękuję!Pozdrawiam!
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.