emate Napisano 28 Czerwiec 2007 Autor Napisano 28 Czerwiec 2007 witam wszystkich,ostatnio wykopalem monetke ze srebra bardzo cienka i nadlamana.z jednej strony widac orla i jakies malo czytelne napisy a z drogiej widac ledwo co jakiegos goscia zachowal sie tylko napis LEOPOLD po prawej stronie przy glowie,nie wiem jaka data.slyszalem ze moga to byc jakies olesnickie ale nie jestem pewien prosze o pomoc pozdrawiam emate.ps.mam problem z dodaniem zdjecia wiec jak sie cos naprawi to odrazu dodam
pokemon Napisano 29 Czerwiec 2007 Napisano 29 Czerwiec 2007 Pewnie taka:http://www.odkrywca.pl/prosze-o-id-monety-srebrnej,464035.html#464035ale czemu od razu talar?
emate Napisano 29 Czerwiec 2007 Autor Napisano 29 Czerwiec 2007 dokladnie taka ale nie tak ladna i czytelna,a czem talar? sam nie wiem kolega z takim temetem wyskoczyl.dzieki pokemon za pomoc.pozdrawiam emate
pokemon Napisano 29 Czerwiec 2007 Napisano 29 Czerwiec 2007 Nie ma sprawy :-)Pisałeś mała, a talar to kawał blachy :-)
emate Napisano 29 Czerwiec 2007 Autor Napisano 29 Czerwiec 2007 ale mam nadzieje ze wreszcie uda mi sie takiego zanlesc.wreszcie udalo mi sie zaladowac zdjecie,tak wlasnie wyglada
emate Napisano 29 Czerwiec 2007 Autor Napisano 29 Czerwiec 2007 malo co widac ale to jest to co mowisz,jeszcze raz dzieki pokemon za pomoc
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.