1000WATT Napisano 27 Czerwiec 2007 Autor Napisano 27 Czerwiec 2007 chodzi mi dokładnie o tę z uszkami wyszła razem ze stalową ,w sumie było też w tym miejscu sporo skórki
R51 Napisano 27 Czerwiec 2007 Napisano 27 Czerwiec 2007 od uprzęży końskiej... (to z uszkami rzecz jasna)
1000WATT Napisano 27 Czerwiec 2007 Autor Napisano 27 Czerwiec 2007 Witam R51 tak też myślałem bo kawałek dalej wyszło oto takie cudeńko,ale wolałem się upewnić czy aby nie coś innego.Pozdrawiam i DASZ GRUNT:)
1000WATT Napisano 28 Czerwiec 2007 Autor Napisano 28 Czerwiec 2007 WitamIkucira obie na 100 % są niemieckie ,niestety stalowa jest prawdopodobnie pierwszowojenna ( brak znaku ognia pod wroną )i właśnie dlatego nie zbyt wiele z niej zostało po oczyszczeniu .Fotki wrzucę Ci później bo teraz spieszę się na wykopki ( i nie idę kopać ziemniaków ).PS. A gdzie wykopałeś ten środeczek? Bo może kopaliśmy w tym samym miejscu ,byłbym szczęśliwy gdybys chciał go przehandlować .
Pytanie
1000WATT
chodzi mi dokładnie o tę z uszkami wyszła razem ze stalową ,w sumie było też w tym miejscu sporo skórki
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.