Skocz do zawartości

co sądzicie o tym wykrywaczu

razorx

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Mam prośbę czy ktoś może powiedzieć czy warto kupić taką wykrywkę .Ja zaczynam przygodę zwykrywkami a nichciałbym kupić nic niewartego sprzętu http://www.allegro.pl/item206420797_wykrywacz_metali_clone_pi_plus_gwarancja_.html.
BARDZO PROSZĘ O WSZELKIE RADY.
Napisano
Podstawowa rada.Zastanów się ,czego chcesz szukać i ile możesz wydać.Dopiero po odpowiedzi na te pytania szukaj konkretnego sprzętu.Pozdrawiam!
  • 2 weeks later...
Napisano
Do admina działu. Nie popieram konkurencji, ale żadna z wypowiedzi nie odnosi sie do zadanego pytania. Prawdopodobnie, żaden z odpowiadających życzliwie" radzących nie zna tego wykrywacza! Proszę admina, żeby dyscyplinował uczestników forum i usuwał pianę pseudo-techniczną. Takie wypowiedzi w stylu kup sobie Jabla", bo nie mam pojęcia n/t zadanego pytania są nagminne, a poziom dyskusji jest amatorski. To robota admina, żeby prawidłowo prowadził porady i usuwał siano.
Napisano
Wykrywacz przypomina mój pierwszy wykrywacz i prawdopodobnie konstrukcja jest podobna, mój był kupiony w Hrubieszowie ponad 10 lat temu.Sonda była z drewna oklejona tasmą izolacyjna,rurki od odkurzacza i przybornik od maszyny do szycia. Kopnołem na takim bardzo fajne fanty, do militarki myśle że sie nada. Ale nie oczekuj rewelacji. Niestety ja bym już niewrócił do tego sprzętu. Wymagania rosną.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie