Skocz do zawartości
  • 0

Prosba o identyfikacje39"

bończa.tos

Pytanie

Napisano

witam ostatnio wpadl mi w raczki taki fancik, dokladnie taki strychowo-piwniczny fancik prosilbym kolegow z forum o pomoc w identyfikacji znaleziska na przedmicie nie ma zadnych napisow i nazw producenckich jest tylko wyryta na wieczku" liczba 39 mam pewne podejrzenia co to za przedmiot ale nie chcialbym sugerowac przesle kilka zdjec i zniecierpliwoscia czekam na jakakolwiek probe odpowiedzi co to jest.pozdrawiam.

10 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
tez tak mi sie wydaje ale dokladnie chodziloby mi oto jakiego kraju to wyposazenie jakich oddzialow to zadanie dla kolegow znajacych sie na wyposazeniu wojskowym? halo panowie czy jest tam ktos kto pomoze zidentyfikowac mego fancika???
Napisano
Trudno wydatowac. Lornetka byla pryzmatyczna, bo jest lekko wygiete i ma klocki" na dole.

Moje typowanie to okres 1 wojny, jak bym mial stawiac to na francuska.
Napisano
Trudno rzec. Ciezko dopasowac lornetki do pudel. Zbieram lornetki, mam ich troche, podobnie jak pudla.
Tyle ze jedne do drugich nie pasuja, wiec musial bys znalezc kogos kto szuka pudla w dokladnie takim rozmiarze jak to.

Wlasciwie to jakie ma ono wymiary (wys, szer dol i gora).
Napisano

witam ostatnio wpadl mi w raczki taki fancik, dokladnie taki strychowo-piwniczny fancik prosilbym kolegow z forum o pomoc w identyfikacji znaleziska na przedmicie nie ma zadnych napisow i nazw producenckich jest tylko wyryta na wieczku" liczba 39 mam pewne podejrzenia co to za przedmiot ale nie chcialbym sugerowac przesle kilka zdjec i zniecierpliwoscia czekam na jakakolwiek probe odpowiedzi co to jest.pozdrawiam.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie