Ryszard Ochucki Napisano 25 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 25 Czerwiec 2007 Witam! Ostatnio nabyłem na jednym z portali aukcyjnych takie coś, było fajne ale zdecydowanie wolałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryszard Ochucki Napisano 25 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 25 Czerwiec 2007 Troszkę pomajstrować w letnie wieczory ku zadowoleniu żony i zrobiłem coś z czegoś:) zafascynowany filmem Nóż w wodzie"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryszard Ochucki Napisano 25 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 25 Czerwiec 2007 tak... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryszard Ochucki Napisano 25 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 25 Czerwiec 2007 .. i jeszcze tak. Co o tym myślicie? Nie stać mnie na zakup oryginału to zrobiłem sobie taki zamiennik". Może to profanacja noża BW ale myślę że na grzybki można nosić bez strach że się zgubi :) Pozdrawiam,miłego wieczoru! Rysiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herrmateuss Napisano 25 Czerwiec 2007 Share Napisano 25 Czerwiec 2007 Nóz ma słuzyć uzytkownikowi i nie widze zadnej profanacji w dostosowaniu czegos pod swe potrzeby ( szczególnie ze nie jest to szabla Napoleona a towar wystepujacy w pewnej ilosci).Z drewnianymi okładkami wyglada bardziej Klasycznie" :)Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herrmateuss Napisano 25 Czerwiec 2007 Share Napisano 25 Czerwiec 2007 http://www.aberdeenbookstore.com/images/luftwaffegravityknife.jpgniektórym nawet chciało sie o tym pisac ksiazki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryszard Ochucki Napisano 25 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 25 Czerwiec 2007 Dzięki Herrmateuss za dobre słowo:) ale żeby książkę pisać na ten temat?! To dopiero zainteresowanie sprawą.. Też myślę że powinno to służyć użytkownikowi a do gablotki można wsadzić oryginał jak ktoś zbiera.. Celowo zamieściłem te zdjęcia w dziale Rekonstruktorów- pewnie kilka osób też by chciało mieć coś takiego dosyć tanim kosztem. Sporo tego wypłyneło ostatnio na aukcjach- ktoś chyba trafił niezły magazyn jegrów;) Teraz są ale pewnie kiedyś też się skończą... Kiedyś nabyłem nóż szturmowy wz. 55 w stanie menniczym", pełen zestaw w oryginalnym tawocie.Gość miał chyba ze 100 sztuk które stopniowo się rozeszły. Od pewnego czasu ciężko zobaczyć w takim stanie.niech leży w szufladzie- jak zabraknie pieniędzy córce to sobie sprzeda :).. Hej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
momok Napisano 3 Lipiec 2007 Share Napisano 3 Lipiec 2007 Witam, mam pytanie jak pozbył się Pan orginalnych nitów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryszard Ochucki Napisano 3 Lipiec 2007 Autor Share Napisano 3 Lipiec 2007 Witam! Udałem się do castoramy i kupiłem małe wiertełko :)Nity szybko i bezboleśnie się poddały:) koszt wiertła to około 5 złotych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.