Saper.17 Napisano 24 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 24 Czerwiec 2007 Witam Panowie znajomy przywiozl mi to z niemiec moze byscie powiedzieli cos wiecej na temat tego przedmiotu?:) Bo na identyfikacji nikt mi nie odpisal ;/Tutaj daje link wiecej fotek tam jest http://odkrywca.pl/pomoc-w-rozszyfrowaniu-tej-szpangi-,473551.html#473551Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imperorr Napisano 25 Czerwiec 2007 Share Napisano 25 Czerwiec 2007 nie posza bo czekaja az na allegro wyplynie ;]a tak powaznie toposzukaj wsrod odznak z ww1 lub wczesniej prusy ,austrowegry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saper.17 Napisano 26 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 26 Czerwiec 2007 Witam Oj nie doczekaja sie :PUzytkownik grba juz mi zidentyfikowal te odznaczenia :)Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.