iskra Napisano 23 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 23 Czerwiec 2007 W sobote wybrałem się z kolegą Dyzią na małe wykopki .Chcieliśmy nakopać troszeczke kulek muszkietowych .Lecz nasze odkrycie przerosło nasze oczekiwania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esus Napisano 23 Czerwiec 2007 Share Napisano 23 Czerwiec 2007 no i... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iskra Napisano 23 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 23 Czerwiec 2007 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iskra Napisano 23 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 23 Czerwiec 2007 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a.m.m.s Napisano 23 Czerwiec 2007 Share Napisano 23 Czerwiec 2007 sorki że przerywam, małe zdjęcia!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iskra Napisano 23 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 23 Czerwiec 2007 jaki najlepiej rozmiar dać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a.m.m.s Napisano 23 Czerwiec 2007 Share Napisano 23 Czerwiec 2007 ja z fotek edytuję na 32% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esus Napisano 23 Czerwiec 2007 Share Napisano 23 Czerwiec 2007 no i mnie trochę przytkało -klasa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iskra Napisano 23 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 23 Czerwiec 2007 trafiły się jeszcze kulki muszkietowt , kula armatnia , kartaczówka , troszke łuseczek do mausreka i sthurma i jakiś zapalnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cinek-333 Napisano 23 Czerwiec 2007 Share Napisano 23 Czerwiec 2007 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iskra Napisano 23 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 23 Czerwiec 2007 Większy rozmiar zdjęć . Dyzio z gruchotkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iskra Napisano 23 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 23 Czerwiec 2007 ;0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iskra Napisano 23 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 23 Czerwiec 2007 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iskra Napisano 23 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 23 Czerwiec 2007 kula Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iskra Napisano 23 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 23 Czerwiec 2007 Ja i moje cacko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iskra Napisano 23 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 23 Czerwiec 2007 Cacko w całej okazłości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iskra Napisano 23 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 23 Czerwiec 2007 zapomniałem jeszcze o dwóch pochwach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iskra Napisano 23 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 23 Czerwiec 2007 jak oczyścić to cacko ? elektrolizą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a.m.m.s Napisano 23 Czerwiec 2007 Share Napisano 23 Czerwiec 2007 Chyba najlepiej elektrolizą, ale ja zakopałbym to cacko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FAGIL Napisano 23 Czerwiec 2007 Share Napisano 23 Czerwiec 2007 a.m.m.s nie przesadzaj to tylko kupa zlomu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IgI Napisano 23 Czerwiec 2007 Share Napisano 23 Czerwiec 2007 no ale za taką kupe złomu myśle że można sobie posiedziedzieć w kiciu :/ chyba wiecie jakie jest polskie prawo. zresztą znajdzcie wątek na głownym- złapani nielegalni posiadacze" miłego czytania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iskra Napisano 24 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 24 Czerwiec 2007 Niech szanowni koledzy wyjaśnią mi jak krowie na rowie w jednym zdaniu co ta kupa złomu ma coś wspulnego z ustawą o broni ?! Bo ja nic z tego nie rozumiem.Muśle ze najlepszy rusznikarz na świecie nie uruchomiłby tego złomu.Na giełdzie staroci we Wrocku można kupić rużnego rodzaju wykopki ,a glin jest tam od zatrzęsienia.Jedyne do czego można użyć tego karabinu to do mieszania smoły w kotle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aslv Napisano 24 Czerwiec 2007 Share Napisano 24 Czerwiec 2007 Słuchaj my to wiemy Ty to wiesz ale prokurator tego nie wie i biegli tez tego nie wiedza a co gorsza udowodnia Ci ze mozna z tego strzelac i to seriami i co im zrobisz ?Bedziesz tylko następnym na pierwszej stronie gazety lub gazetco to stał sie terrorysta od osamy albo czegos podobnego.Ja musiałem sie sprzetu pozbyz bo zaczeli weszyc kolo mnniewlasnie przez fora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.