dol Napisano 23 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 23 Czerwiec 2007 Jak w tytule są chętni . Niestety nie mam miejsca w kajaku pływam i szukam z moja kobietą . Ale bardzo chętnie poznamy kogoś kto też pływa i szuka . dol3@vp.pl pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 23 Czerwiec 2007 Share Napisano 23 Czerwiec 2007 to pisz do niejakiego grzechotnika" - bywa na tym forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dol Napisano 23 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 23 Czerwiec 2007 Znam tylko on Wrocław Kielce a ja W-wa:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matthew Napisano 25 Czerwiec 2007 Share Napisano 25 Czerwiec 2007 Ja to bardziej żaglówka i wykrywka, ale i kajakiem bym nie pogardził. W wiele interesujących miejsc w moich okolicach lepsze dojście jest od wody niż od lądu, nie wspomnę o wyspach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 26 Czerwiec 2007 Share Napisano 26 Czerwiec 2007 ... oj robi, robi...od tej roboty jeszcze plecy bolą. Niedziela... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 26 Czerwiec 2007 Share Napisano 26 Czerwiec 2007 ciut przed finiszem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 26 Czerwiec 2007 Share Napisano 26 Czerwiec 2007 Wielka Woda, rok temu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 26 Czerwiec 2007 Share Napisano 26 Czerwiec 2007 cd...jedno z czterech miast w Polsce gdzie obyła się koronacja władcy...(?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 26 Czerwiec 2007 Share Napisano 26 Czerwiec 2007 czasami z natrętnym sąsiadem nie idzie się dogadać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 26 Czerwiec 2007 Share Napisano 26 Czerwiec 2007 czasami taką wodę lepiej oglądać ie z kajaka"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.