Skocz do zawartości

Spodnie M 37

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 83
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
spodnie ze zdjecia stadlera są KAMIENNO szare, MOCNO szare, jak Bóg nakazał.

spodnie od chinola są zielonkawe, moze maja wiecej szarosci niz sturm ale to dalej zielen.

spodnie z ATF to zwykły feldgrau

krój to bryła spodni, np krojem sie różni M37/40 od 43, Berghose itp. Detale to kolor, wykonczenie, guziki, spinacz z tyłu itp.

wszystko jasne?

wyglądaj jak - owszem, odcien na fotce jest podobny, ale nie idealny. Zresztą, ja nikogo przekonywac nie musze, miałem w rękach raz jedne spodnie Steingrau w oryginale i powiem ze z tym co oferuje chinczyk nie miały nic wspolnego, były bardzo zblizone kolorem do tego co pokazał Stadler, moglem zrobic sobie fotke z nimi na dowód ale człowiek głupi nie pomyślał ; ) Ja mam ciemne dosc kopie chyba z dawnego Hero, nie są najgorsze, gdzies tam je mozna bylo dojzec na fotkach.

Sam bym chciał je znac, szwedy to tylko ersatz niestety (niezły ale nie to co ma byc jednak ;/), i gdybym je znał to chetnie bym się podzielił bo to wszystkim by wyszło na zdrowie. Powiem Ci tylko tyle że kumpel z grupy zamówił spodnie górskie z Lost Battalions, obejze je i sie wypowiem, bo widziałem fotke taka 'z bliska' i tez były dosc ciemne, a ze profil rekonstrukcji nieco zmieniam to i sam spodnie górskie bede chciał nabyc, 200 usd to masakra cenowa jak za gacie ale jak sie zapre to w pare miesięcy nadziaduje ; ) Langhose sa tansze o 50, dolar stoi niezle, chyba bedzie trzeba pomyslec o tym...W każdym razie nie uważam ze ciemne to jedyne mozliwe spodnie, pewnie i były partie nieco jasniejsze a takze znacznie ciemniejsze, jednakze to z azji to nie jest TO i chciałem ustrzec kolegów przed ew zakupem zeby rozczarowania nie było.

na stronie podanej prze kolegę przód jest ciemny na focie a tył jasny,

dlaczego chcesz kupić górskie?? opisane są, że z takiego samego materiału jak langhosen, więc po co przepłacać i tak ponad 4setki + przesyłka ;( rzesz...

Panowie!!

najświeższa informacja prosto ze Sturma!!

kiedyś jest prawdą wypuścili krótką serię spodni M36
ale nie produkują i nie przewidują takiej produkcji nie tylko w najbliższym czasie ale WOGóLE!! dlaczego?? bo nie....:((

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie