Mariusz Napisano 24 Listopad 2003 Autor Napisano 24 Listopad 2003 Wrzuciłem pozostałe zdjęcia tego obozu do osobnego postu, bo może ktoś spoza Kalisza będzie chciał zobaczyć (pozostałe zdjęcia w poście: Grupa kalisko-ostrowska).A swoją drogą przydałoby się jednak to osobne forum, ale cóż trzeba czekać na Bociana.PozdrawiamMariusz
Mariusz Napisano 24 Listopad 2003 Autor Napisano 24 Listopad 2003 ...i ostatnie jeżeli chodzi o obóz w Szczypiornie.PozdrawiamMariusz
Gość Napisano 24 Listopad 2003 Napisano 24 Listopad 2003 a mógłbys tamte zdjęcia zamieścić też tu, po co tam szukać. Powinny być w całości.
mietek Napisano 24 Listopad 2003 Napisano 24 Listopad 2003 A czy nie prościej wszystkie wstawić do galerii? Funkcja pokaz, jest genialna.
Mariusz Napisano 24 Listopad 2003 Autor Napisano 24 Listopad 2003 Ok. Wkrótce dorzucę resztę z tamtego postu, oraz trochę nowych. Nie wiem niestety jak wstawić do galerii te zdjęcia.PozdrawiamMariusz
Bocian Napisano 27 Listopad 2003 Napisano 27 Listopad 2003 Wystarczy że podeślesz te fotki do mnie na bocian@odkrywca-online.com a ja już zrobię resztę.
Mariusz Napisano 27 Listopad 2003 Autor Napisano 27 Listopad 2003 Ok Bocian. Ale mam trochę tego, bo Kalisz mi się bardzo spodobał i ryję w internecie w poszukiwaniu śladów historii Kalisza.Mariusz
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.