Horst Napisano 19 Czerwiec 2007 Share Napisano 19 Czerwiec 2007 konserwaci", ierdzewiały", pachły"... bez komentarza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 20 Czerwiec 2007 Share Napisano 20 Czerwiec 2007 Pisownia jak i merytoryczna strona niestety na tym samym poziomie.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz5 Napisano 20 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 20 Czerwiec 2007 Może odrazu dyslektyków spalicie na stosie albo jeszcze coś innego.???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horst Napisano 20 Czerwiec 2007 Share Napisano 20 Czerwiec 2007 Nie ma dyslektyków, są tylko lenie. Kiedys za takie byki nauczyciel lał linijką po rękach i nikt błędów nie robił. Dziś młodzież zasłania się zaświadczeniami lekarskimi... naród głupieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anarchista Napisano 22 Czerwiec 2007 Share Napisano 22 Czerwiec 2007 Dziwne, że termin dysleksia" pojawił się poraz pierwszy w czasach gdy nauczyciele lali po rękach i podobno nikt błędów nie robił.To, ze być może niektórzy chcą zamienić swoje lenistwo na dysleksję nie upoważnia do negowania istnienia takiej choroby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz5 Napisano 22 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 22 Czerwiec 2007 Każdy ma prawo mieć swoje zdanie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz5 Napisano 22 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 22 Czerwiec 2007 A tak na marginesie, czy napiszę żaba czy rzaba to i tak wszyscy zrozumieją więc po co ta awantura?Może zajmijmy się czymś innym!!!Pozdrawiam Nieuk!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 25 Czerwiec 2007 Share Napisano 25 Czerwiec 2007 Sam jestem dys..., co stwierdzone zostało jakieś 30 lat temu. Byki robie ale staram się ich unikać.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz5 Napisano 25 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 25 Czerwiec 2007 Ja też unikam ,no ale parę razy się pomyliłem i omały włos niezostałem zlinczowany. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter Napisano 26 Czerwiec 2007 Share Napisano 26 Czerwiec 2007 Łukasz, nikt nikogo nie linczuje. Wystarczy napisać i potem przeczytać. Jeżeli masz wątpliwości wpisz w okienku googl'a", trudny wyraz, potem - szukaj, i zaraz będziesz wiedział czy jest dobrze czy źle. Niestety wymaga to trochę czasu. Oczywiście jak napiszesz - rzaba - to się mozna domyślić, że chodzi o żabę. Natomiast jest wiele wyrazów które napisane z błędem nie dadzą się zidentyfikować. Jest takie miasto, Łódź się nazywa. Jeden pułkownik napisał w raporcie : Byłem oddelegowany do miasta Óć.Domyślił byś się o co chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz5 Napisano 26 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 26 Czerwiec 2007 To pułkownik miał bardziej zaawansowaną Dysleksie niż ja.:) :) :) trzymaj się.!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz5 Napisano 29 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 29 Czerwiec 2007 witam czy ktoś już sprawdzał mój sposób na konserwe?? :) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TIX Napisano 1 Lipiec 2007 Share Napisano 1 Lipiec 2007 a czym sie on różni np od smarowania towotem, wazeliną techniczną czy jakimkolwiek innym destylatem ropy naftowej ? ta metoda ma zalety ( trwałośś ) ale i wady ( paskudzenie rąk, nierówna powłoka, czasem trudna do usunięcia po jakimś czasie, niepzewidywalny skład ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.