rorvik Napisano 23 Listopad 2003 Autor Share Napisano 23 Listopad 2003 Witam wszystkichMam takie pytanie skąd wziąć kopie/zastępczy fasunek do hełmu M-40/35? Czy od polskiego 40/50 będzie pasował? Jak jest z ewentualnymi rozmiarami?Pozdrawiamrorvik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Listopad 2003 Share Napisano 26 Listopad 2003 Myślę, że będzie pasował, ja właśnie przymierzam się do tego samego, trzeba tylko nity skombinować no i taśmę mocującą od 40/50 inaczej założyć i dodatkowo przewiercić, spróbuj, pewnie pytanie połączone jest z dużą ilością 40/50 za grosze na allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rorvik Napisano 29 Listopad 2003 Autor Share Napisano 29 Listopad 2003 WitamSkóra to nie problem zastanawiałem sie właśnie nad obręczą - pewnie jednak od 40/50. I tak najważniejsze jest malowanie:)Pozdrawiamrorvik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Voucur Napisano 3 Grudzień 2003 Share Napisano 3 Grudzień 2003 A propos czy ktos ma szablony zeby zrobic wykroje do fasunku helmow niemieckich M 35/40? Nie dysponuje nawet fasunkami powojennymi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
igok Napisano 10 Grudzień 2003 Share Napisano 10 Grudzień 2003 jek sklejasz modele to znasz blaszki aber ten producent robi blaszke w skali 1/16 do helmow niemieckich kup zeskanuj powieksz i masz.ps. wzor blaszki znajdziesz na stroni jadar-model adresu nie pamietam.pzdr igok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polzin Napisano 19 Grudzień 2003 Share Napisano 19 Grudzień 2003 Mam zrysowany cały fasunek w Autocadzie - zobacz na forum wykopy hełmów " jest tam fotka, jeśli jesteś zinteresowany napisz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polzin Napisano 19 Grudzień 2003 Share Napisano 19 Grudzień 2003 .....fotka mojej repliki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rorvik Napisano 19 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 19 Grudzień 2003 Hej Polzin jestem bardzo zainteresowany tylko nie ma Twojego mejla możesz mi coś wysłać na mój?Pozdrawiamrorvik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polzin Napisano 22 Grudzień 2003 Share Napisano 22 Grudzień 2003 wysle plik acada 2000 ze skórka ...we wtorekPolzin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rorvik Napisano 22 Grudzień 2003 Autor Share Napisano 22 Grudzień 2003 Hej Polzin z góry wielkie dzięki!rorvik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polzin Napisano 23 Grudzień 2003 Share Napisano 23 Grudzień 2003 juz wyslalem cze...! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 27 Lipiec 2005 Share Napisano 27 Lipiec 2005 Szukam fotki i opisu polskiego fasunku, chodzi o kieszonkę i o wygląd tych tasiemek.Z góry dziękuję i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajec Napisano 25 Sierpień 2005 Share Napisano 25 Sierpień 2005 Witam jak byś mógł to wyślij mi też ten rysunek na maila, bo mam oryginalny fasunek ale troche podniszczony i muszę mu parę rzeczy dorobić. Pozdrawiam i z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.