hesler26 Napisano 17 Czerwiec 2007 Autor Napisano 17 Czerwiec 2007 Prosil bym o identyfikacje kopia czy oryginal.Wiem,ze nie jest to prosta sprawa,ale moze ktos ma oryginal i porowna.Pozd.
hesler26 Napisano 17 Czerwiec 2007 Autor Napisano 17 Czerwiec 2007 Prosil bym o identyfikacje kopia czy oryginal.Wiem,ze nie jest to prosta sprawa,ale moze ktos ma oryginal i porowna.Pozd.
krystian-szabla Napisano 17 Czerwiec 2007 Napisano 17 Czerwiec 2007 trudno powiedziec . nie ma zadnych bic ? sygnatury albo cos ? z kad ja nabyles ? mozliwe ze oryginal ...ale w dzisiejszych czasach to czesto mozna sie nadziac na dobra podrobe .
hesler26 Napisano 17 Czerwiec 2007 Autor Napisano 17 Czerwiec 2007 Znaleziony niby w starych szpargalach niemieckich.Jest powycierany nie widac zadnych sygnatur,jedynie kuleczko na fot.2.Moze ktos dysponuje zdjeciem oryginalu lub linkiem to bym porownal.
Pytanie
hesler26
Prosil bym o identyfikacje kopia czy oryginal.Wiem,ze nie jest to prosta sprawa,ale moze ktos ma oryginal i porowna.Pozd.
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.