nephlite Napisano 17 Czerwiec 2007 Autor Napisano 17 Czerwiec 2007 WitamW moje ręce od znajomego, trafiła taka odznaka. Prawdopobnie od jednostek pancernych - niemiecich. Jednakże nigdzie nie spotkałem się z podobną.Czy ktoś wie dokładnie co to za odznaka? Czy może to być oryginał?
ad Napisano 17 Czerwiec 2007 Napisano 17 Czerwiec 2007 No proszę i kolejna wspaniała HYBRYDA" na naszym rynku pewnie z allegro. Chyba że to są tajne jednostki Herflika:)
nephlite Napisano 17 Czerwiec 2007 Autor Napisano 17 Czerwiec 2007 Co do pęknięć - to odznaka kiedyś była w całości, a znajomego poprostu spadła kiedyś na podłogę.
Darek419 Napisano 17 Czerwiec 2007 Napisano 17 Czerwiec 2007 Nic dziwnego ze nigdzie nie spotkałeś podobnej, bo twoja jest jedyna i nie powtarzalna.pozdro.
huk 100 Napisano 17 Czerwiec 2007 Napisano 17 Czerwiec 2007 Lipa aż miło -u mnie dzieciaki takie wymieniają na fanty w szkole heheheh-może i tobie pchneli -pozdro
Pytanie
nephlite
Witam
W moje ręce od znajomego, trafiła taka odznaka. Prawdopobnie od jednostek pancernych - niemiecich. Jednakże nigdzie nie spotkałem się z podobną.
Czy ktoś wie dokładnie co to za odznaka? Czy może to być oryginał?
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.