FestungGlogau Napisano 16 Czerwiec 2007 Autor Napisano 16 Czerwiec 2007 witam Mam wielka prosbe do wszyskich ktozy wiedza cos o bieszczadach. Czy wie ktos moze gdzie szukac(jakies nazy miejscowosci szczytow)lub posiada ktos jakies mapy z dialan wojennych z pierwszej wojny czy jakiekolwiek informacje o miejscach wartych odzwiedzenia z wykrywaczem???Z gory dzieki adrian
barbi Napisano 16 Czerwiec 2007 Napisano 16 Czerwiec 2007 skąd jesteś Bieszczady to dużo tereny wszędzie coś sie działo jak nie 1 to 2 wojna
FestungGlogau Napisano 16 Czerwiec 2007 Autor Napisano 16 Czerwiec 2007 ja w tej chwili mieszkam w londynie i szukam jakiegos fajnego miejsca na poszukiwania z 1 lub 2 wojny gdzie mozna jakies fajne fanty wykopac bo za 3 tygodznie do polski na poszukiwania przylatuje
ja20 Napisano 16 Czerwiec 2007 Napisano 16 Czerwiec 2007 też się zastanawiałem gdzie szukać.poszukaj na forum.znajdziesz trochę.
RYSIEK-SANOK Napisano 17 Czerwiec 2007 Napisano 17 Czerwiec 2007 baligród i okolice.w kierunku bystrego,rabe no i gora chryszczata.takze przelecz zebrak.daj znac jak bedziesz w kraju to chetnie dolacze i wyskocze na pare dni z domu
cis Napisano 17 Czerwiec 2007 Napisano 17 Czerwiec 2007 Literatura, a tak po za tym własne nogi. Raczej nie licz, że ktoś zdradzi Ci dobrą miejscówkę, trafiającą się raz na kilka wypadów, bo o takie już trudno.Rejon przełęczy Ż - hmm ......setna seria wykopalisk jej już nie powinna zaszkodzić :) Powodzeniapozdr.
RYSIEK-SANOK Napisano 17 Czerwiec 2007 Napisano 17 Czerwiec 2007 cisu kazde miejsce jest warte przeszukania poraz setny,nikt nie mowi o zdradzaniu miescowek ale tez niech bez potrzeby nie lata po bieszczadach.po to ten dzial jest zeby sie podzielic wiadomosciami a nie tak jak wielu tu sie wypowiada a jak cos sie spytac ich to nie odpowiadaja.A co do literatury to jest posdstawa,bez tego nie ma co wyruszac w teren,pozdrawiam
cis Napisano 17 Czerwiec 2007 Napisano 17 Czerwiec 2007 To mi sie podoba iech bez potrzeby nie lata po bieszczadach". Hasło miesiąca, Rysiek rozbawiłeś mnie do łez.Festung kupujesz dobrą mapę, jedziesz na tydzień co najmniej. Dobra, chcesz coś więcej wiedzieć to na priv.
RYSIEK-SANOK Napisano 17 Czerwiec 2007 Napisano 17 Czerwiec 2007 ciesze ze ci sie podobalo,bo po wczesniejszym twoim wpisie nie byles skory do zradzania gdzie szukac a teraz zapraszasz na priv,tak trzymaj
matthew Napisano 18 Czerwiec 2007 Napisano 18 Czerwiec 2007 Suche Rzeki, Dwernik, Dwerniczek,Tworylczyk, Maguryczne - to przykłady pierwsze lepsze.
RYSIEK-SANOK Napisano 18 Czerwiec 2007 Napisano 18 Czerwiec 2007 matthew zgadza sie,zreszta wiele by jesze mozna nazw wymienic,najlepiej tak jak napisal kolega cis-LITERATURA.pozdrawiam
huk 100 Napisano 18 Czerwiec 2007 Napisano 18 Czerwiec 2007 cis chodziło ci o tego pana który przyjmuje datki hehehe-pozdro:):)
RYSIEK-SANOK Napisano 19 Czerwiec 2007 Napisano 19 Czerwiec 2007 huk o co ci chodzi z tymi datkami,moze o ktoregos z nas? jak masz do kogos jakies ALE to pisz smaialo.
huk 100 Napisano 24 Czerwiec 2007 Napisano 24 Czerwiec 2007 hehehehe chodzi o przełęcz żebrak heheheh-pozdro
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.