Darkmenoo Napisano 14 Czerwiec 2007 Autor Napisano 14 Czerwiec 2007 Witam, pisze bo jestem ciekawy czy ktos jest w posiadaniu talerza który zawiesza sie na scianie, przynajmniej kiedys tak sie robiło. Kiedys u mnie w domu widziałem taki gdzie z jednej strony była niemiecka glapa" a z drugiej sfastyka.pozdrawiam
pokemon Napisano 16 Czerwiec 2007 Napisano 16 Czerwiec 2007 No jak u Ciebie w domu kiedyś takie rzeczy wieszano to ja nie mam pytań. Portret Adolfa był? :-)
dominer Napisano 16 Czerwiec 2007 Napisano 16 Czerwiec 2007 Pokemon badz bardziej wyrozumialy.. ;-) Moze kolega Darkmenoo mial na mysli ze wisial talerz gdyz np zajeli mieszkanie na ziemiach przejetych po niemcach np Szczecin (u moich dziadkow do tej pory wisi kilka obrazow ktore zostaly po szwabikach) :-) No bo wierzyc mi sie nie chce ze Polak zawiesilby sobie na scianie sfastola- tffuuuu!!pozdrawiam
pokemon Napisano 16 Czerwiec 2007 Napisano 16 Czerwiec 2007 Nikogo tu nigdy nie atakuję. Poprostu chciałem wyzwolić u niego myślenie jak i to aby sam sie wytłumaczył. Czasem gra słów jest bardzo ważna a młodzi muszą się uczyć :-)
dominer Napisano 16 Czerwiec 2007 Napisano 16 Czerwiec 2007 oj wiem wiem :-) to bylo tylko lekkie szydlo z mej strony.. :-) wogole to post chyba powinien znajdowac sie w innym dziale a nie tu..
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.