zabi Napisano 14 Czerwiec 2007 Autor Napisano 14 Czerwiec 2007 Witam.Wykopałem dzisiaj cuś takiego. Wygląda jakby osłona lufy od jakiegoś pm, ale muszka jakaś dziwna. Jakby wiedział ktoś co to jest to prosiłbym o pomoc
zabi Napisano 14 Czerwiec 2007 Autor Napisano 14 Czerwiec 2007 Jeszcze znalazłem coś takiego. Myślałem na początku że to pocisk od Mausera, ale jak oczyściłem z rdzy to jest to jakaś tulejka a w tą tulejkę włożony ten trzpień.
zabi Napisano 14 Czerwiec 2007 Autor Napisano 14 Czerwiec 2007 Foto 2Przepraszam że zaśmiecam forum takimi złomami ale dopiero rozpocząłem swoją przygodę z wykrywaczem i jak narazie biore wszystko co się wykopie:) Wiem że z czasem mi to przjedzie ale narazie prosze o wyrozumiałość.Pozdrawiam
zabi Napisano 14 Czerwiec 2007 Autor Napisano 14 Czerwiec 2007 Nie, trzpień ze stali, ale ta tulejka jest bardzo giętka i wygląda na ołów.Pozdrawiam
maly193 Napisano 15 Czerwiec 2007 Napisano 15 Czerwiec 2007 Jest to najnormalniejszy pocisk stalowy z płaszczem ołowianym.
zabi Napisano 15 Czerwiec 2007 Autor Napisano 15 Czerwiec 2007 Ok dzięki za odpowiedzi.A co koledzy myślą na temat tej niby osłony lufy od pm.Pozdrawiam
Pytanie
zabi
Witam.
Wykopałem dzisiaj cuś takiego. Wygląda jakby osłona lufy od jakiegoś pm, ale muszka jakaś dziwna. Jakby wiedział ktoś co to jest to prosiłbym o pomoc
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.