Gość Napisano 23 Listopad 2003 Napisano 23 Listopad 2003 mam plany pd czesci przedmoscia wawa kopia z oryginalnych planow niemieckich zapraszam na poszukiwania i eksploracje w jednym sa jeszcze drzwi pancerne i resztki wyposazenia(czesciowo zalany scron)
Gość Napisano 23 Listopad 2003 Napisano 23 Listopad 2003 PRZEDMOŚCIE CIĄGNIE SIĘ OD RYNI NAD NARWIĄ PO GÓRE KALWARIE NAD WISŁĄ
Gość Napisano 23 Listopad 2003 Napisano 23 Listopad 2003 M A M P Y T A N I E po co komu chodzic po mokrych gruzach bunkrów pełno tam wystających prętów smieci nawozu i padliny,przy tym w łukowcu jest pełno ruskich niewypałow ,chcecie aby wam rece i nogi pourywało? prosze wyrazcie swoia opine
Chudzin Napisano 23 Listopad 2003 Napisano 23 Listopad 2003 Czyli jednak są schrony na zachód od Białej Góry? Obłaziłem i objeździłem prawie wszystkie schrony o których pisał Perzyk (poza jednym) czyli te ogólnie znane. Poza tym człowiek się po innych ciemnych dziurach pałętał :-) O przedmościu robię stronę (może ujrzy w końcu światło dzienne - niestety mało czasu), więc chętnie bym zweryfkował swoją niewiedzę :-)
Gość Napisano 25 Listopad 2003 Napisano 25 Listopad 2003 widze znajomego speca od zasypanych bunkrow,to ty tam grzebiesz?dałem małe ogloszenie ze pojade pokopac byle znalazlo sie 3-4 frajerow to do was pojedziemy? pasi?
Gość Napisano 25 Listopad 2003 Napisano 25 Listopad 2003 aha zapomniałem te nowe tez bym obejrzał CZYNGISCHANIE poprowadzisz???????????????
Gość Napisano 25 Listopad 2003 Napisano 25 Listopad 2003 JAK MASZ TRANSPORT SAMOCHODOWY I PALIWO NA TWOJ KOSZT TO BIORE MAPE I HAJDA W BAGNA I LASY.JESLI PASUJE CI SOBOTA TO DAJ ZNAC WIESZ JAK MNIE ZNALEZC?PEWNIE CI OD DABROWKI TEZ BEDA NA SCHRONACH ZWYKLE KOPIA W SOBOTY TO ICH SPOTKAMY POZDRAWIAM
Gość Napisano 25 Listopad 2003 Napisano 25 Listopad 2003 a ile obiektow jest do obejrzenia? brac kabelek 50 metrowy z zaroweczka?
Gość Napisano 25 Listopad 2003 Napisano 25 Listopad 2003 JEST 5 OBJEKTOW WYBUDOWANYCH(BEZ DĄBROWKI) W TYM JEDEN PŁYWA W BAGNIE 3 SA WYSADZONE ALE NIEZBYT STARANNIE I 1 CHYBA NIEUKONCZONY ORAZ OK 12 PŁYT -TAK WYNIKA Z MAPY ALE SPRAWDZE TO DOPIERO PODCZAS WYJAZDU.MOZE UDA SIE JAKIES FOTKI ZROBIC TO ZAMIESCIMY W GALERII?CO TY NA TO?
Gość Napisano 25 Listopad 2003 Napisano 25 Listopad 2003 oki a perzyk to sobie je odpuscił? to do soboty pozdrawiam
Gość Napisano 25 Listopad 2003 Napisano 25 Listopad 2003 WIEKSZOSC TYCH NOWYCH ZNAJDUJE SIE NA ŁAKACH W BAGNACH I KEPACH DRZEW MOZE JE PRZEOCZYŁ ALBO SPECJALNIE POMINĄŁ PAMIETASZ OZE JEGO MAPKE JEST 16 A NIE 18.MOZE TE TEZ UKRYŁ ABY PODAC WIADOMOSC O NOWYCH ODKRYCIACH W KSIAZCE O PRZEDMOSCIU?
Chudzin Napisano 25 Listopad 2003 Napisano 25 Listopad 2003 No ładnie się zapowiada... Chłopaki mają ponoć być na kopaniu, ja się i tak tam wybieram z kumplem zobaczyć jak im idzie i porobić nowsze fotki. To że coś jest na planie jeszcze nic nie znaczy, widziałeś te obiekty? Ciekawie by się zrobiło jakby faktycznie było ich ciut więcej.
Gość Napisano 29 Listopad 2003 Napisano 29 Listopad 2003 KIEPSKO NA CAŁE DWA DNI LATANIA ODKRYŁEM 1 RUINKE PRAWDOPODOBNIE MG KAZAMATE I DWIE PŁYTY OBIE JAKO FUNDAMENTY BUNYNKOW(Z RELACJI ICH MIESZKANCoW)MG ZACHOWAŁ SIE TYLKO DO 1-1.5 METROW WYSOKOSCI OD PODŁOGI 1/4 STROPU MIEJSCOWI URZADZILI SOBIE TAM KAMIENIOŁOM I NADAL KUJA GO NA TŁUCZEN DO DROGI. PO INNYCH NARAZIE ANI SLADU.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.