robo01 Napisano 13 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 13 Czerwiec 2007 witamczy ktorys z Kolegów posiada kopie etykiet na konserwy niemieckie/oczywiscie IIWŚ/ lub na inna żywnosc,w formacie pdf lub innym do drukuz góry dziekuje za pomoc i pozdrawiamLothar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mauser98k Napisano 13 Czerwiec 2007 Share Napisano 13 Czerwiec 2007 Odezwij się na moje gg 5958716 do Ci podam linka do jednej stronki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jur Napisano 13 Czerwiec 2007 Share Napisano 13 Czerwiec 2007 Czy nie łatwiej byłoby podać ten link tutaj? Zainteresowanych byłoby chyba więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mauser98k Napisano 13 Czerwiec 2007 Share Napisano 13 Czerwiec 2007 Nie chcę dostać żółtej kartki za linki... Niech się moderatornia wypowie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 14 Czerwiec 2007 Share Napisano 14 Czerwiec 2007 Komplikujecie proste sprawy – o ile mnie pamięć nie myli już z resztą kiedyś ten temat na naszym forum się pojawił i wtedy link do strony „Der Ersted Zug” był podawany. Proszę tutaj jest nieco reprintów etykiet na produkty spożywcze i tytoniowe z epoki w takim formacie jak Robo01 sobie życzyłeś;http://www.dererstezug.com/PrintableLabels.htmPozdrawiamHindus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mauser98k Napisano 14 Czerwiec 2007 Share Napisano 14 Czerwiec 2007 A moje linki i sznurki to www.wiking.org i dział reproduction labels. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.