Skocz do zawartości

Pila wykopki

Gość aa

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
skldy amunicji do czego i po co????????????????? lotnisko bylo na Al.Woj.polskiego.Radze przed snem cos poczytac.Napewno nie psa reksia:}
  • Odpowiedzi 165
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
A jak myślisz o którym lotnisku mówie. Byłem tam dzisiaj samochodem. Nawet niezłe fotki zrobiłem tego co po niemcach pozostało. Nawet niezłe ruiny. Są też szyny prowadzące do dawnych składów amunicji. A co do garaży od strony F.Chopina. Niema tam żadnego wejścia. Ofszem były w tym miejscu zbiorniki z ropą. Którą do dzisiaj miejscowi wydobywają bo przecieka do ziemi. Mieszkam w Pile i coś na ten temat chyba wiem.
Napisano
Brat Piła z calym szacunkiem ale po Twoich wypowiedziach wynika ze wiesz nie wiele a sadze ze nawet mniej bo piszesz totalne glupoty.....
poczytaj i poszukal troche ale nie w kasiazkach z serii Reksio odkrywca" ....
P.S popracowalbym tez nad ortografia i gramatyka
Napisano
po co ten spór? na lotnisku coś było i to jest fakt. Bart jesli nie wiesz nic na temat to poprostu sie nie odzywaj.
reksio to bedzie wprost idealna lektura dla Ciebie.pzdr
Napisano

Ale cwany jesteś i pewno dużo wiesz na ten temat. Oto zdjęcie waszego wejścia od strony F.Chopina. Rozmawiałem z właścicielem jednego z nich i jak mu powiedziałem to buchną śmiechem jakie głupoty ludzie snują. A czesto tam jestem i to naprawde duży teren. Bez odpowiednich map możesz szukać nawet 300 lat. Może ktoś poda jakieś konkrety a nie opowiadacie gdzieś tam podsłyszane plotki.

Napisano
Ha ha ha ha ha Bart jak tam Reksio Ps. temu gumisiowi od garazu dales nalewke czy tanie wino??????.Napewno mieliscie wspolne tematy , oczywiscie o reksiu napewno reprezentujecie ten sam poziom wiedzy
  • 2 months later...
Napisano
DZis rozmawiałem ze znajomym, który 15 lat temu wstecz byl na lotnisku.Miał okazję zejść do jednej z hal - z tego co pamieta ok.3 metry w dól, następnie tunel ok.200 z lekkim spadem, a póżniej dosyć duża pusta hala.
P.s. w tamtych czasach to było ściśle tajne.
  • 2 weeks later...
Napisano
Czytam, czytam, i zazdrosc mnie zzera ;) Chlopaki ja tez chce znac szczegoly dotyczace nowych ciekawostek" ;)
Gdzie wy sie umawiacie na te tajne rozmowy? Mieszkam nie tak daleko od Pily, musze sie kiedys wkrecic w akcje, o ktorych tu piszecie..obym tylko zdazyl przed tym jak wyciagniecie z hangarow prototypy niemieckich helikopterow ;>

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie