waldi Napisano 13 Czerwiec 2004 Napisano 13 Czerwiec 2004 skldy amunicji do czego i po co????????????????? lotnisko bylo na Al.Woj.polskiego.Radze przed snem cos poczytac.Napewno nie psa reksia:}
Bart Piła Napisano 13 Czerwiec 2004 Napisano 13 Czerwiec 2004 A jak myślisz o którym lotnisku mówie. Byłem tam dzisiaj samochodem. Nawet niezłe fotki zrobiłem tego co po niemcach pozostało. Nawet niezłe ruiny. Są też szyny prowadzące do dawnych składów amunicji. A co do garaży od strony F.Chopina. Niema tam żadnego wejścia. Ofszem były w tym miejscu zbiorniki z ropą. Którą do dzisiaj miejscowi wydobywają bo przecieka do ziemi. Mieszkam w Pile i coś na ten temat chyba wiem.
Ubi Napisano 15 Czerwiec 2004 Napisano 15 Czerwiec 2004 Brat Piła z calym szacunkiem ale po Twoich wypowiedziach wynika ze wiesz nie wiele a sadze ze nawet mniej bo piszesz totalne glupoty..... poczytaj i poszukal troche ale nie w kasiazkach z serii Reksio odkrywca" .... P.S popracowalbym tez nad ortografia i gramatyka
Bart Piła Napisano 15 Czerwiec 2004 Napisano 15 Czerwiec 2004 Tutaj dokładnie w lewym górnym rogu jest zaznaczona fabryka Albatros.
Bart Piła Napisano 15 Czerwiec 2004 Napisano 15 Czerwiec 2004 Aczkolwiek coś tam rzeczywiscie było. Obstawiam,że szukać trzeba na początku pasa. Najlepiej georadarem he he he.
Bart Piła Napisano 15 Czerwiec 2004 Napisano 15 Czerwiec 2004 I się Ubi nie wymądrzaj. Zobaczymy kto pierwszy zwiedzi tą fabrykę. Oczywiście jak tego dokonam podeśle wam fotki.
Bart Piła Napisano 15 Czerwiec 2004 Napisano 15 Czerwiec 2004 A co do barbakanu to sami popatrzcie. Jest to nasyp wypełniony ziemią. Miłego kopania he he.
Bart Piła Napisano 16 Czerwiec 2004 Napisano 16 Czerwiec 2004 A może ktoś mi powie co to jest? Zrobione w Pile.
macdlu Napisano 20 Czerwiec 2004 Napisano 20 Czerwiec 2004 po co ten spór? na lotnisku coś było i to jest fakt. Bart jesli nie wiesz nic na temat to poprostu sie nie odzywaj.reksio to bedzie wprost idealna lektura dla Ciebie.pzdr
Bart Piła Napisano 20 Czerwiec 2004 Napisano 20 Czerwiec 2004 Ale cwany jesteś i pewno dużo wiesz na ten temat. Oto zdjęcie waszego wejścia od strony F.Chopina. Rozmawiałem z właścicielem jednego z nich i jak mu powiedziałem to buchną śmiechem jakie głupoty ludzie snują. A czesto tam jestem i to naprawde duży teren. Bez odpowiednich map możesz szukać nawet 300 lat. Może ktoś poda jakieś konkrety a nie opowiadacie gdzieś tam podsłyszane plotki.
waldi Napisano 20 Czerwiec 2004 Napisano 20 Czerwiec 2004 Ha ha ha ha ha Bart jak tam Reksio Ps. temu gumisiowi od garazu dales nalewke czy tanie wino??????.Napewno mieliscie wspolne tematy , oczywiscie o reksiu napewno reprezentujecie ten sam poziom wiedzy
Bart Piła Napisano 20 Czerwiec 2004 Napisano 20 Czerwiec 2004 Ale cos robie a nie tylko siedzę przy kompie i spekuluje. A coś sie tego Reksia czepił nie masz nic innego do powiedzenia.
macdlu Napisano 21 Czerwiec 2004 Napisano 21 Czerwiec 2004 rzeczywiscie robisz cos innego niz siedzenie przed kompem i spekulowaniem , to sie nazywa fotografowanie.
Gość Napisano 5 Wrzesień 2004 Napisano 5 Wrzesień 2004 DZis rozmawiałem ze znajomym, który 15 lat temu wstecz byl na lotnisku.Miał okazję zejść do jednej z hal - z tego co pamieta ok.3 metry w dól, następnie tunel ok.200 z lekkim spadem, a póżniej dosyć duża pusta hala.P.s. w tamtych czasach to było ściśle tajne.
stivi Napisano 17 Wrzesień 2004 Napisano 17 Wrzesień 2004 I co słychać w temacie lotnisko?Mam nadzieję że mimo ciszy na forum choć ktoś wie więcej niż przed wakacjami.
macdlu Napisano 20 Wrzesień 2004 Napisano 20 Wrzesień 2004 jak widac nic w temacie nie slychac. a szkoda:(pzdr.
stivi Napisano 21 Wrzesień 2004 Napisano 21 Wrzesień 2004 macdlu słyszałem że jest niejaki Wiktor który nieźle miesza na lotnisku. Znasz go?
macdlu Napisano 22 Wrzesień 2004 Napisano 22 Wrzesień 2004 tak spoko koles. pokazał mi pare ciekawostek.pzdr
stivi Napisano 22 Wrzesień 2004 Napisano 22 Wrzesień 2004 Musimy sie w końcu spotkać i omówić sprawę...
macdlu Napisano 23 Wrzesień 2004 Napisano 23 Wrzesień 2004 oki stivi.sobota??? wysle wiadomosc na priv, a mam pare fajnych ciekawostek.
Gość Napisano 23 Wrzesień 2004 Napisano 23 Wrzesień 2004 Czytam, czytam, i zazdrosc mnie zzera ;) Chlopaki ja tez chce znac szczegoly dotyczace nowych ciekawostek" ;)Gdzie wy sie umawiacie na te tajne rozmowy? Mieszkam nie tak daleko od Pily, musze sie kiedys wkrecic w akcje, o ktorych tu piszecie..obym tylko zdazyl przed tym jak wyciagniecie z hangarow prototypy niemieckich helikopterow ;>
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.