ppp.p Napisano 10 Czerwiec 2007 Autor Napisano 10 Czerwiec 2007 Witam! Chyba najczęściej zadawane pytanie - jaka to saperka? Cywilna czy wojskowa? Przed- czy powojenna? Jakiej nacji? Przeglądałem w wyszukiwarce, ale dla mnie wszystkie one podobne :)
ppp.p Napisano 11 Czerwiec 2007 Autor Napisano 11 Czerwiec 2007 Ech... dzięki. Miałem nadzieję, że trochę starsza. Jest dłuższa niż te, które widywałem do tej pory. Piotrek
ppp.p Napisano 10 Czerwiec 2007 Autor Napisano 10 Czerwiec 2007 Witam! Chyba najczęściej zadawane pytanie - jaka to saperka? Cywilna czy wojskowa? Przed- czy powojenna? Jakiej nacji? Przeglądałem w wyszukiwarce, ale dla mnie wszystkie one podobne :)
ppp.p Napisano 10 Czerwiec 2007 Autor Napisano 10 Czerwiec 2007 Ech, jedno się zdublowało. Trudno... Piotrek
ppp.p Napisano 10 Czerwiec 2007 Autor Napisano 10 Czerwiec 2007 Nie dopatrzyłem się żadnych sygnatur. Piotrek
Pytanie
ppp.p
Witam! Chyba najczęściej zadawane pytanie - jaka to saperka? Cywilna czy wojskowa? Przed- czy powojenna? Jakiej nacji? Przeglądałem w wyszukiwarce, ale dla mnie wszystkie one podobne :)
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.