martian. Napisano 10 Czerwiec 2007 Autor Napisano 10 Czerwiec 2007 Proszę o identyfikację Napis 3 K 1B R8 Korps P 157.Wybite litery nie są widoczne po drugiej stronie. Jedna strona z miedzi druga prawdopodobnie cyna.Nie ma łamania.
martian. Napisano 10 Czerwiec 2007 Autor Napisano 10 Czerwiec 2007 Dzięki. ale czy to jest nieśmiertelnik? Jak można dojść po oznaczeniach co to za jednostka?Ja myślę, że to 3 kompania 1 batalion regiment 8 (ewentualnie rota) Korpusu P nr człowieka 157Myślę, że kawaleria. Znalezione ok 50 m od guzików z koroną i naboi mauserków.
martian. Napisano 10 Czerwiec 2007 Autor Napisano 10 Czerwiec 2007 Proszę o identyfikację Napis 3 K 1B R8 Korps P 157.Wybite litery nie są widoczne po drugiej stronie. Jedna strona z miedzi druga prawdopodobnie cyna.Nie ma łamania.
Pytanie
martian.
Proszę o identyfikację Napis 3 K 1B R8 Korps P 157.Wybite litery nie są widoczne po drugiej stronie. Jedna strona z miedzi druga prawdopodobnie cyna.Nie ma łamania.
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.