idiota Napisano 8 Czerwiec 2007 Autor Napisano 8 Czerwiec 2007 witamkasiasty znajomy chce wydać do 15000 zeta na szczytny cel, jakim jest zakup georadaru :)moje pytanie:Jaki georadar można za taką kase kupić?Jako, że zajmuje się też eksploracją jaskiniową (nie szukam fantów w jaskiniach, tylko samych jaskiń), a pewnie będę go chciał pożytczyć, georadar powinien nadawać się też do tego celu.Co proponujecie?
emiter55 Napisano 8 Czerwiec 2007 Napisano 8 Czerwiec 2007 Niestety jest to niska cena jak na georadary i praktycznie i w tej cenie nie ma duzego wyboru, w tej cenie mozana kupic uzywane georadary dosyć ciekawy sprzęt za 13k pojawił sie ostatno na allego http://www.allegro.pl/item196647139_georadar_rover_c_metal_detector_okm_.html pozdrawiam emiter55
idiota Napisano 8 Czerwiec 2007 Autor Napisano 8 Czerwiec 2007 no tak, widziałem go, ale wtedy jeszcze nie myślałem o tym. Wysłałem już zapytanie. Niestety nie znam się totalnie na tym sprzęcie i potrzebuje pełnej specyfikacji, przykładowych obrazów wynikowych, a najlepiej opinii fachowca :)Nie moge się już doczekać, kiedy jakiegoś kupi :)
bikemax771 Napisano 13 Grudzień 2013 Napisano 13 Grudzień 2013 za 15 tyś złoty prawdziwego georadaru się nie kupi chyba jakaś okazja ,a OKM ROVER C to nie georadar tylko tak piszą żeby ktoś to kupił nie daj Boże...
VanWorden Napisano 13 Grudzień 2013 Napisano 13 Grudzień 2013 Dokładnie jak pisze bikemax771 - zapomnij o tym g....e. Za tyle kasy zapomnij też o georadarze. W zasadzie w ogóle o tym zapomnij - poza absolutnie wyjątkowymi sytuacjami jest to masakrycznie zbędny wydatek:)PozdrawiamVW
Nickiel Napisano 26 Grudzień 2013 Napisano 26 Grudzień 2013 ...koledzy, odpowiadacie na post z 2007 roku ...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.