zborap Napisano 8 Czerwiec 2007 Autor Napisano 8 Czerwiec 2007 Witam. Ostatnio na Warmii znalazłem taką blachę. Wysokość 13cm. W dolnej części widnieje cyfra 5. Przypomina trochę część granatu z płomieniami. Czy może to być oznakowanie czapki, munduru, czy może poprostu ozdoba?
kowalinho Napisano 8 Czerwiec 2007 Napisano 8 Czerwiec 2007 Witam.A to nie kawałek jakiegoś mianiturowego popiersia? To wygląda na plecy i głowę człowieka, od tyłu ;)Pozdrawiam
wojpo7 Napisano 8 Czerwiec 2007 Napisano 8 Czerwiec 2007 wg mnie to tylna częśc jakiejś figurki przedstawiającej popiersie jakiejś osoby. przypomina to tylną część głowy i barkimogę się mylić
wojpo7 Napisano 8 Czerwiec 2007 Napisano 8 Czerwiec 2007 wyprzedziłeś mnie kowalinho o minutkę w identyfikacjipozdrawiam
maly193 Napisano 8 Czerwiec 2007 Napisano 8 Czerwiec 2007 może to tylnia część głowy lalki ze szmacianym tułowiem ;P
Pytanie
zborap
Witam. Ostatnio na Warmii znalazłem taką blachę. Wysokość 13cm. W dolnej części widnieje cyfra 5. Przypomina trochę część granatu z płomieniami. Czy może to być oznakowanie czapki, munduru, czy może poprostu ozdoba?
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.