emiter55 Napisano 8 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 8 Czerwiec 2007 Mam pytanie, czy ktoś z Was zna może takie urządzenia, czy pracował na podobmym sprzęcie, czy ma moze ktoś instrukcje obsługi do niego, lub wie co zmaczą na nim poszczegółne pokretła, czy ono faktycznie działa, jakie ma wady i zalety???Jest to lokalizator złota, srebra i metalu dalekiego zasięgu ostatnio był do sprzedania na allegro http://www.allegro.pl/item196646876_long_range_locator_tomdec_v1_gold_silver_iron.htmlZ góry bardzo dziękuje za nawet drobną informacje na ten temat i pozdrawiam wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emiter55 Napisano 8 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 8 Czerwiec 2007 Dodam ze urządzenie zostało już sprzedane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emiter55 Napisano 8 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 8 Czerwiec 2007 Zainteresowało mnie to urządzenie i chce sie wiecej o nim dowedziec, Wasze opinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emiter55 Napisano 8 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 8 Czerwiec 2007 Podobmo urządzenie to potrafi wykryc złoto lub srebro (w zalezności od ustawienia) do 500m oraz do 5m głebokości - SUPER, ale jak jest naprawdę - czy ktoś wie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emiter55 Napisano 8 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 8 Czerwiec 2007 Ciekaw z jakiej odległosci może wykryć złotą lub srebrną monetę ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edik Napisano 9 Czerwiec 2007 Share Napisano 9 Czerwiec 2007 Z ZADNEJ nie wykryje....PzdrEdik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emiter55 Napisano 9 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 9 Czerwiec 2007 Bardzo dziekuje Ci Edik za wypowiedzenie sie na temat tego urządzeia, jednak czy mozesz swoją wypowiedź uzasadnić??? chociaż w prosty sposób?? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawać skarby! Napisano 9 Czerwiec 2007 Share Napisano 9 Czerwiec 2007 Daj spookój! To relikt przeszłości! Nieco tylko droższe, nowoczesne urządzenia tego typu mają zasięg do 10km w zależnośći od zmineralizowania powietrza.Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emiter55 Napisano 9 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 9 Czerwiec 2007 Tak tylko ze te o zasiegu 10km kosztują około 20tys zł lub nawet wiecej, i nie kazdego stać, mnie interesuje jak tego typu urządzenia sprawują sie w praktyce?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edik Napisano 9 Czerwiec 2007 Share Napisano 9 Czerwiec 2007 W prosty juz bylo, tutaj znajdziesz w bardziej zlozony:http://www.proscan.gliwice.pl/forum/viewtopic.php?t=355 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edik Napisano 9 Czerwiec 2007 Share Napisano 9 Czerwiec 2007 Mam jeszcze dwa pytania do emitera55:1. Kto kupil to urzadzenie(piszesz, ze zostalo sprzedane a ja widze, iz na aukcji nie bylo ofert kupna?2. Czy to nie przypadkiem Ty handlujesz tym sprzetem na allegro?Dziekuje wiecej pytan nie mamEDIK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edik Napisano 9 Czerwiec 2007 Share Napisano 9 Czerwiec 2007 Kolejny nawigator, ktory nikogo nigdzie nie zaprowadzi:http://www.allegro.pl/item203711045_wykrywacz_fitzgeralds_treasure_navigator.htmlTo juz lepiej szukac tym:http://www.allegro.pl/item202832978_sito_sitko_szufla_wykrywacz_metali_zobacz_.html:-)EDIK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emiter55 Napisano 9 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 9 Czerwiec 2007 Odpowiedz do Edik:Ad. 1 Kupił to urządzenie daleki mój znajomy po fachu i słysząc to zainteresowałem sie tym urządzeniem.Ad. 2 Urządznie to (mozana sprawdzić na allegro w zakładce sprzedajacego O mnie ) sprzedał bardzo znany Pan Robert Kmieć z firmy GPRsystem Zainteresowało mnie to urządzenie, ja podchodzę do tego jak do magji" i nie wierze zeby tak działało. Interesują mnie czy ktoś pracował na tego typu urządzeniu i czy mu sie sprawdziło?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edik Napisano 9 Czerwiec 2007 Share Napisano 9 Czerwiec 2007 A znajomy przeczytal wczesniej(O mnie) tutaj:http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=1468511&type=fb_recvd_neg:-)))))))I co znajomemu sie sprawdzilo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawać skarby! Napisano 9 Czerwiec 2007 Share Napisano 9 Czerwiec 2007 20 tys za 10km? To okazja jakich mało! Kuuurde stosunek ceny do zasiegu nie ma sobie równych!! Zoba: wykrywacz za 5000 ma zasięg powiedzmy metr na garniec złota czyli wychodzi 5000 za metr bądź 50PLN za centymetr. W drugim przypadku za centymetr wychodzi 0,02PLN o ile dobrze licze:) Tylko brać hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diabelski Napisano 10 Czerwiec 2007 Share Napisano 10 Czerwiec 2007 Tylko nie wiadomo w którą stronę się skierować! przecież prawie każdy nosi coś ze złota i srebra, no nie? -nawet jeśli by taki sprzęt działał to i tak by zgłupiał od ilości sygnałów. Ręce mi opadają i brzuch boli od śmiechu widząc takie ogłoszenia sprzedaży, a ktoś kto to kupił to chyba niewiele ma pod czapką he,he... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emiter55 Napisano 10 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 10 Czerwiec 2007 Odpowiedz do Edik z 2007-06-09 16:42:00Tego czy mu sie sprawdziło to niewiem, i chyba prawdy nigdy sie nie dowiem, nie znam na tyle goscia (praktycznie wogule) - a pozatym niechetnie na te tematy mówi, (wiem tylko z drugiej reki ze podobno to kupił). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emiter55 Napisano 10 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 10 Czerwiec 2007 Czy wogule ktos pracował na tego typu sprzęcie i może sie wypowiedziec?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emiter55 Napisano 10 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 10 Czerwiec 2007 Może ktoś widział taki sprzęt w akcji?? Lub podobny tego typu. na rynku ostatnio pojawiło sie wiele sprzętów tego rodzaji, czy jest wogule sen kupienia czegoś takiego?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edik Napisano 10 Czerwiec 2007 Share Napisano 10 Czerwiec 2007 Nie czytasz dokladnie tego co jest napisane w tym watku!Podalem adres do forum proscana i tam jak sie zalogujesz dostaniesz haslo do raportu o detektorach dalekiego zasiegu, wlasnie tego typu i o innych podobnych zabawkach.Poczytasz, czy byly takie proby juz podejmowane i jakie byly tego efekty. Wnioski musisz sobie wyciagnac sam(mam wrazenie, ze nie chcesz ich wyciagac) ????Okazuje sie, ze bylo mizerne... w zasadzie nie bylo zadnych efektow, z wyjatkiem skutkow: flustracja, chyba nawet placz i zgrzytanie zebami...Kiedys mialym znajomych, korzy uzywali omnitrona, bardzo krotko... Przeczytaj jeszcze raz dokladnie raport i ja proponuje zakonczyc juz ten watek.Z mojej strony to juz wszystko...PozdrawiamEDIKP.s. A jak chcesz miec takiego cudaka jak z tej aukcji to moge Ci w ciagu tygodnia skonstruwac taki sprzet(to jest oferta specjalna tylko dla Ciebie!!!) - za polowe ceny, tego sprzetu z aukcji, ok?:-))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emiter55 Napisano 12 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 12 Czerwiec 2007 Bardzo dziękuję Ci Edik za ofertę wobec mnie ale raczej nie skorzystam. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emiter55 Napisano 12 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 12 Czerwiec 2007 Przeczytałem raport Proscana dopiero wczoraj wieczorem, gdyż wtedy moje konto zostało w pełni aktywowane i uzyskałem hasło dostępu.Bardzo interesująca lektura. :)Napisana została 10 lat temu, jak na jak na elektronikę i technikę 10 lat to dużo, ciekawe czy coś się zmieniło od tej pory?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edik Napisano 13 Czerwiec 2007 Share Napisano 13 Czerwiec 2007 Zmienila sie skala tego procederu.PozdrawiamEDIKP.s Wszystkie osoby/uzytkownicy allegro biorace udzial w licytacjach takiego sprzetu beda dostawaly od EDIK-TEAM, pelna i rzetelna informacje na ten temat. Ot taki dobry z mojej strony uczynek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek419 Napisano 13 Czerwiec 2007 Share Napisano 13 Czerwiec 2007 Wszystko jest pod kontrolą.spoko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emiter55 Napisano 14 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 14 Czerwiec 2007 Witam co miałeś Darek419 na myśli pisząc: „Wszystko jest pod kontrolą.spoko :)”Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.