huk 100 Napisano 5 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 5 Czerwiec 2007 bardzo słabiutka bidulka-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 5 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 5 Czerwiec 2007 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYSIEK-SANOK Napisano 5 Czerwiec 2007 Share Napisano 5 Czerwiec 2007 lepsze to niz nic,a wogole gdzies byl?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 5 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 5 Czerwiec 2007 hehe-na Allegro-żaruje -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 5 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 5 Czerwiec 2007 o jeju znowu za szybko piszę -miało być żartuję :)-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adler77 Napisano 5 Czerwiec 2007 Share Napisano 5 Czerwiec 2007 hehe za 1000 lat moze bedzie cosik warta :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamel Napisano 6 Czerwiec 2007 Share Napisano 6 Czerwiec 2007 Jeśli chodzi o Gott Mit Uns to mnie dwa tygodnie temu wyszła taka ( już po oczyszczeniu). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamel Napisano 6 Czerwiec 2007 Share Napisano 6 Czerwiec 2007 Druga strona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 6 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 6 Czerwiec 2007 eeennnnnnoooo normalnie mnie wywalił na kolana -moja to trup-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARKADIO.IE Napisano 6 Czerwiec 2007 Share Napisano 6 Czerwiec 2007 Witam Huk 100:) gdzie ty tak kopiesz ???,Ciągle Ci coś wyskakuje:)))Mam bilet na Wekend,na wrzesień, pazdziernik :) myślę ,że coś może mi wyskoczy??pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 6 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 6 Czerwiec 2007 jestem otwarty na propozycje – dostałeś kiedyś telefon na skypie- ale u ciebie to dopiero wychodzi heheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ARKADIO.IE Napisano 6 Czerwiec 2007 Share Napisano 6 Czerwiec 2007 Witam :)Huk 100:)) A no? Jakoś tak ,dopiero może wyjdzie :) Wiesz jak to jest:) kiedy się zaczyna ,wiecej łażenia:)Dostałem ?? Jak bym dostał ,to bym zadzwonił. Ale jak co, to zapraszam do mnie,na kopanko,na moje konto:)pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 7 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 7 Czerwiec 2007 wysyłałem przez skypa ale różnie to mogło być -moje gg 8574361 wiecznie mam wyłączone gg ale tym się nie sugeruj hasło -podasz profesje którą kiedyś wykonywałeś w w skarżysku kamiennej heheheh--- pamiętam -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamel Napisano 7 Czerwiec 2007 Share Napisano 7 Czerwiec 2007 huk 100:eeennnnnnoooo normalnie mnie wywalił na kolana -moja to trupWyszła taka jedna na kilka, po prostu dobry grunt się trafił, ściółka,a pod spodem żwir.Super miejsce fanty z I i II WŚ.Widać wojskowi bardzo lubili to miejsce.Pozdrawiam.KTO SZUKA NIE BŁĄDZI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 7 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 7 Czerwiec 2007 Gratuluje –ale ten kto szuka może nic nie znaleźć :) -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snajper-s1 Napisano 11 Czerwiec 2007 Share Napisano 11 Czerwiec 2007 Huk, skontaktuj się ze mną na priv, pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.