Skocz do zawartości

Wykrywka na las i pole;)

panzerkris

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Hej. Noszę sie z zakupem nowej wykrywki. Dotychczas uzywałem PI. Potrzebuje sprzet do lasu i na pola z dyskryminacja wielkosci i metali. jaki mozecie polecic?? do 1000zł
Napisano
Nigdy nie robilem testow powietrznych na tym sprzecie , dobre zdanie na jego temat mam z dwoch zasadniczych powodow a mianowiecie znalazlem nim dosc duzo drobnicy a za nia glównie chodze a pozatym czesto nypie z kumplem poslugujacym sie x terra70 i na miejscowkach zasysamy fanty w miare rowno :) Ale mam tez linka do testu bardzo obrazowego i dokladnie przeprowadzonego - znajdziesz tam odpowiedz na wszystkie pytania odnosnie zasiegu .. http://www.poszukiwanieskarbow.com/Forum/viewtopic.php?t=24770&start=12
pozdrawiam!
Napisano
Jeszcze raz dzieki. Raczej jestem przekonany do kupna. Zobaczymy jak w terenie sie spisze. Doszedłem do wniosku ze musze miec wykrywke na kolor, po tym jak mój znajomy z którym byłem w lesie na moich pozycjach" trafiłe ciekawe fanty. Teren jest b. przekopany ale chyba nikt z kolorem poza nim tam nie był;) Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie