zkoscian Napisano 12 Czerwiec 2007 Napisano 12 Czerwiec 2007 Bardzo ładne słupy w Muzeum Miasta Mysłowic jest na nie miejsce.Od 2 lat grupa zapalenców poszukuje takich ,dyr A PLACKOWSKI morze je przyjąć i poddać konserwacji.
herr Napisano 12 Czerwiec 2007 Napisano 12 Czerwiec 2007 Witam napewno zajmę się nimi chociaż obawiam się że obecny właściciel nie będzie chciał się ich pozbyć, słupy te znajdują się w pow.Pszczyńskim a ja wiem gdzie stoją jeszcze dwa takie słupy zdjęcia zapodam jak wrócę do kraju :) Pozdrawiam.
don66 Napisano 13 Czerwiec 2007 Autor Napisano 13 Czerwiec 2007 Dziękuję Herr za post i zdjęcia.Czy słupy, o których wiesz stoją na miejscu dawnej granicy, czy zostały przeniesione.Pozostań w kontakcie i nie zapomnij wrzucić zdjęć, jak wrócisz do kraju.
don66 Napisano 13 Czerwiec 2007 Autor Napisano 13 Czerwiec 2007 Dawna granica. Rosyjski posterunek celny w Czeladzi.
herr Napisano 14 Czerwiec 2007 Napisano 14 Czerwiec 2007 Witam słupy jak najbardziej stoją na swoim pierwotnym miejscu czyli dawnej granicy tylko że jeden ma usunięte godło z obu stron a drugi jest kompletny Pzdr.
don66 Napisano 15 Czerwiec 2007 Autor Napisano 15 Czerwiec 2007 Herr, jak wrócisz do kraju chętnie bym się z tobą wybrał zobaczyć to miejsce.
ColdDemons Napisano 15 Czerwiec 2007 Napisano 15 Czerwiec 2007 A czy szukał ktoś komory celnej nad rzeką Tążyna w okolicach Aleksandrowa Kujawskiego? Poszukuję wszelkich informacji na ten temat.Chyba ją zlokalizowałem na mapce, w następnym tygodniu ruszam w teren.
don66 Napisano 18 Czerwiec 2007 Autor Napisano 18 Czerwiec 2007 Niestety ja nie mogę Ci pomóc, za daleko.ColdDemons, jak wrócisz z rekonesansu podziel się wrażeniami. Jak możesz to klepnij jakieś fotki, jeśli warto.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.