banderas Napisano 1 Czerwiec 2007 Autor Napisano 1 Czerwiec 2007 witam. 2 wolne miejsca w bryczce z warszawy, może ktoś chce jechać. warto . pzdr.
suchy ss Napisano 1 Czerwiec 2007 Napisano 1 Czerwiec 2007 a moze tak by w tym watku wpisywac kto ma wolne miejsce w aucie, ile i z kad jedzie?bo pewnie wielu by pojechalo na zlot ale nie maja czym..:(
banderas Napisano 3 Czerwiec 2007 Autor Napisano 3 Czerwiec 2007 witam. zlot jest od 7 do 10 czerwca.ja wyruszam w środę po obiedzie. pozdrawiam.
kocham_góry Napisano 6 Czerwiec 2007 Napisano 6 Czerwiec 2007 Ja jadę z Płońska przez Warszawę, wiec mogę zabrać 4 osoby z Warszawy - samochód duży i wygodny, na gaz więc wystarczy jak ktoś mi postawi potem pifko na zlocie :-)
fuks Napisano 11 Czerwiec 2007 Napisano 11 Czerwiec 2007 Szkoda, niestety ja nie mogłem w tym roku skorzystać z oferty...
RYSIEK-SANOK Napisano 11 Czerwiec 2007 Napisano 11 Czerwiec 2007 fuks nie ty jeden nie mogles skorzystac,ja mialem pojecha i praktycznie wszystko bylo zapiete na ostatni guzik a tu pech,corka miala wypade w szkole na wf-ie i tak sie stalo ze nici z wyjazdu ale odbiemy sobie to na drugi rok,panowie jak ktos byl to wrzutcie fotki,pozdrowienia
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.