banderas Napisano 1 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 1 Czerwiec 2007 witam. 2 wolne miejsca w bryczce z warszawy, może ktoś chce jechać. warto . pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 1 Czerwiec 2007 Share Napisano 1 Czerwiec 2007 a moze tak by w tym watku wpisywac kto ma wolne miejsce w aucie, ile i z kad jedzie?bo pewnie wielu by pojechalo na zlot ale nie maja czym..:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
profos Napisano 3 Czerwiec 2007 Share Napisano 3 Czerwiec 2007 a kiedy jest ten zlot w Nysie??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banderas Napisano 3 Czerwiec 2007 Autor Share Napisano 3 Czerwiec 2007 witam. zlot jest od 7 do 10 czerwca.ja wyruszam w środę po obiedzie. pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocham_góry Napisano 6 Czerwiec 2007 Share Napisano 6 Czerwiec 2007 Ja jadę z Płońska przez Warszawę, wiec mogę zabrać 4 osoby z Warszawy - samochód duży i wygodny, na gaz więc wystarczy jak ktoś mi postawi potem pifko na zlocie :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fuks Napisano 11 Czerwiec 2007 Share Napisano 11 Czerwiec 2007 Szkoda, niestety ja nie mogłem w tym roku skorzystać z oferty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYSIEK-SANOK Napisano 11 Czerwiec 2007 Share Napisano 11 Czerwiec 2007 fuks nie ty jeden nie mogles skorzystac,ja mialem pojecha i praktycznie wszystko bylo zapiete na ostatni guzik a tu pech,corka miala wypade w szkole na wf-ie i tak sie stalo ze nici z wyjazdu ale odbiemy sobie to na drugi rok,panowie jak ktos byl to wrzutcie fotki,pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.