lars Napisano 29 Maj 2007 Autor Share Napisano 29 Maj 2007 Mam pytania dotyczące odnowienia tego helmu. Helm jest pomalowany na zloty kolor i moim zdaniem ma nieoryginalny fasunek i nity. Co zrobic, wywalic fasunek i zostawic sam dzwon, bo te nity sa lipne, czy nie ruszac? No i ten kolor, wyglada paskudnie. Pozbyc sie go i zostawic metaliczny, czy pomalowac i dac kalke Luftschutz (nie wiem jaki kolor RAL). Mile widziane wszelkie sugestie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lars Napisano 29 Maj 2007 Autor Share Napisano 29 Maj 2007 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lars Napisano 29 Maj 2007 Autor Share Napisano 29 Maj 2007 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cronos Napisano 29 Maj 2007 Share Napisano 29 Maj 2007 A masz zoryginalny frasunke żeby wstawić w miejsce tego?? Ja bym nie ruszał, bo i kolor nie jest zły. No chyba ze chcesz przywrócić go do czasów oryginalnej swietności.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.