Dł- 69,50cm Kal- 10,50cm (Wymiary są podane
a oko", a dokładniej
a linijkę") Łuska wygląda na nowoczesną,a w ok. połowie jej długości są jakieś czarne napisy. No, ale do rzeczy- spłonka: Na godz.9- 3 a pod tym 68 Na 3- 6 a pod tym S Na 11- Odwrócone prawie do góry
ogami" T" w kółeczku,a wysoko nad tym, coś jakby kwadrat, a raczej rąb, szerokości ok. 1cm. Zdjęć nie mam, ale starałem się dość dokładnie opisać tą łuskę, proszę o jak najszybszą identyfikację.
PS: Czy ktoś wie co dokładnie oznacza dany kolor na denku łuski, lub na czubku pocisku (chodzi mi nie tylko o oznakowania na polskich łuskach, ale też np. niemieckickich, amerykańskich, brytyjskich, itd.)
Pytanie
szkp
Dł- 69,50cm
Kal- 10,50cm
(Wymiary są podane a oko", a dokładniej a linijkę")
Łuska wygląda na nowoczesną,a w ok. połowie jej długości są jakieś czarne napisy.
No, ale do rzeczy- spłonka:
Na godz.9- 3 a pod tym 68
Na 3- 6 a pod tym S
Na 11- Odwrócone prawie do góry ogami" T" w kółeczku,a wysoko nad tym, coś jakby kwadrat, a raczej rąb, szerokości ok. 1cm.
Zdjęć nie mam, ale starałem się dość dokładnie opisać tą łuskę, proszę o jak najszybszą identyfikację.
PS:
Czy ktoś wie co dokładnie oznacza dany kolor na denku łuski, lub na czubku pocisku (chodzi mi nie tylko o oznakowania na polskich łuskach, ale też np. niemieckickich, amerykańskich, brytyjskich, itd.)
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.