fakker Napisano 15 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 15 Sierpień 2007 Tego nakopałem tyle ,że zostawiałem na miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fakker Napisano 15 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 15 Sierpień 2007 widok z bliska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fakker Napisano 15 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 15 Sierpień 2007 niektóre posiadały takie bicia.od czego to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fakker Napisano 15 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 15 Sierpień 2007 jak zawsze pamiątki po batiuszce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fakker Napisano 15 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 15 Sierpień 2007 ale pojawiły sie i nasze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fakker Napisano 15 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 15 Sierpień 2007 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fakker Napisano 15 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 15 Sierpień 2007 a ostatnio wyszlo coś takiego" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fakker Napisano 15 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 15 Sierpień 2007 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fakker Napisano 15 Sierpień 2007 Autor Share Napisano 15 Sierpień 2007 no to chyba każdy wie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fakker Napisano 5 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 5 Wrzesień 2007 Ostatnie znaleziska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fakker Napisano 5 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 5 Wrzesień 2007 Na koniec wyszlo takie oto cudo.Reszta to standart : łuski, kuli muszkietowe, guziki oraz to czego tutaj nie pokazałem z wiadomych względów :) okowielkiego brata " czuwa więc wiecie rozumiecie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fakker Napisano 5 Wrzesień 2007 Autor Share Napisano 5 Wrzesień 2007 No zapomniałem jeszcze: gniazdo os i efekt w postaci paru użądleń w miejsca ...jak wleciały pod kurtkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fakker Napisano 1 Październik 2007 Autor Share Napisano 1 Październik 2007 Małe sprostowanie widoczne na zdjęciach MG i Stg nie są moimi trafieniami w sensie wykopalisk .Jest to prywatna kolekcja udostępniana dla zwiedzających w forcie gen.Dehn'a. To tyle w postaci pytań i zapytań itd itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirkoni Napisano 1 Październik 2007 Share Napisano 1 Październik 2007 Dziękuj Bogu, ze pod spodnie nie wleciały :-):-):-)Pozdrawiam :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
foni1969 Napisano 1 Październik 2007 Share Napisano 1 Październik 2007 Pozdrawiam fakker!!A co z tym jajkiem?Czysciłeś troche?Czy były jakies napisy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fakker Napisano 2 Październik 2007 Autor Share Napisano 2 Październik 2007 Rdza rdza .Najlepiej chyba byłoby elektrolize zrobic? ale nie jestem w 100% przekonany do tego.Generalnie jest jakiś układ wzorków" ale może to być złudzenie optyczne kogoś kto chce cos tam zobaczyć. Nie mam jak się za to zabrać bo zostało to u braciaka 400km ode mnie.Więc przy najbliższej okazji wezmę się za to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.