Witam mam pytanie czy spotkal sie juz ktos z taka sfastyka wlasnej roboty na niemieckim helmie? Dziadzia od ktorego go dostalem zapieral sie ze juz takiego mial, zreszta znam go dobrze i wiem jakie jest jego podejscie do niemcow i poniemieckich pozostalosci. Za nowa szalke oddal go od razu nawet z drutami na ktorych wisial, gratis;)Dodam ze jest ona z dwoch stron i namalowana farba, a i po podczyszceniu z warstwy rdzy wyszla jeszcze bardziej widoczna;) Pozdrawiam i dziekuje ze odpowiedzi;D
Pytanie
krasnal
Witam mam pytanie czy spotkal sie juz ktos z taka sfastyka wlasnej roboty na niemieckim helmie? Dziadzia od ktorego go dostalem zapieral sie ze juz takiego mial, zreszta znam go dobrze i wiem jakie jest jego podejscie do niemcow i poniemieckich pozostalosci. Za nowa szalke oddal go od razu nawet z drutami na ktorych wisial, gratis;)Dodam ze jest ona z dwoch stron i namalowana farba, a i po podczyszceniu z warstwy rdzy wyszla jeszcze bardziej widoczna;)
Pozdrawiam i dziekuje ze odpowiedzi;D
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.