Etam Napisano 18 Listopad 2003 Autor Napisano 18 Listopad 2003 Panie i Panowie.W wielu miastach powstają nieformalne ekipy,jakieś spotkania itp.A co z tymi co mieszkaja daleko od wielkich miast?Ja mieszkam w Sierpcu,niedaleko jest Mława,Zuromin,Lipno,włocławek,Płocki i wiele innych miast,miasteczek i wsi.Panowie ,może i my gdzieś sie spotkamy,jakies miejsce pośrodku regionu? Czy My jesteśmy gorsi? Proszę o jakieś głosy w sprawie i pozdrawiam.Etam
Mariusz Napisano 18 Listopad 2003 Napisano 18 Listopad 2003 Wytrwałości, a znajdziesz ludzi, z którymi stworzysz grupę.Powodzenia życzy grupa kalisko-ostrowska
bjar_1 Napisano 18 Listopad 2003 Napisano 18 Listopad 2003 Nie martw się - mieszkasz w super mieście! No i super macie piwo Kasztela...." z browaru w Sierpcu (ul.Świętokrzyska). :)pzdrbjar_1
Gość Napisano 18 Listopad 2003 Napisano 18 Listopad 2003 Jedź do Torunia , Sierpc to koło Włocławka jak sie nie mylę. Toruń to środek województwa Kujawsko-pomorskiego, Włocławek jest w tym województwie.
Etam Napisano 19 Listopad 2003 Autor Napisano 19 Listopad 2003 Widać że Ci co w mieście nie mieszkają nimają nic do powiedzenia.Jakoś tak smutno...Ja mimo wszystko szukam dalej bo szukania mi trzeba.Etam
sapertorun Napisano 19 Listopad 2003 Napisano 19 Listopad 2003 No to masz problema,ale niemartw sięi poczekaj a napewno ktoś się znajdzie.Zapraszamy do Torunia w sobotę.
janek_toruń Napisano 23 Listopad 2003 Napisano 23 Listopad 2003 jasne skumajmy się razem , jest juz harcówkano i aż tak daleko nie jest,
Etam Napisano 24 Listopad 2003 Autor Napisano 24 Listopad 2003 Takim pośrednim punktem zbiorczym przed Toruniem może być moja kwatwra leśna .Płock i nietylko prosze o kontakt.Etam.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.