panzerhrabia Napisano 22 Maj 2007 Autor Napisano 22 Maj 2007 witam tak jak w tytule czy to jest zamek do boforsa??pozdrawiam
panzerhrabia Napisano 23 Maj 2007 Autor Napisano 23 Maj 2007 wiatm uważam że nasze ponieważ znalezione były z innym naszymi rzeczami:) ale widoczna jest ilgiczka mała na większy kaliber raczej mi to za małe: ) Ale ja sie na tym nie znam proszę o odpowiedz fachowców;)pozdrawiam
panzerhrabia Napisano 22 Maj 2007 Autor Napisano 22 Maj 2007 witam tak jak w tytule czy to jest zamek do boforsa??pozdrawiam
egon10 Napisano 22 Maj 2007 Napisano 22 Maj 2007 witamjest to czesc zamka,napewno nie od boforsa kal 37 mn.Spotkalem sie z okresleniem tej czesc jakozasuwa ognowa"nie wiem czy jest poprawne.Widzialem to w zamkach armat wiekszych kalibrow.Pozdrawiam.
PATRON Napisano 22 Maj 2007 Napisano 22 Maj 2007 od 37 mm na pewno nie , a w kwestii plot to nie jestem pewien ale raczej też nie oże ktoś sie zna lepiej ..., a co przemawia za tym że pytasz z podejrzeniem że to polskie ????PATRON
Pytanie
panzerhrabia
witam tak jak w tytule czy to jest zamek do boforsa??
pozdrawiam
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.