siesko Napisano 22 Maj 2007 Autor Napisano 22 Maj 2007 jak z dyskriminacja w tym wykrywaczu jak pokaze ze kolor to bedzie kolor czy sie pomyli i bedzie np odlaek albo jakies inne zelastwo,potrzebuje sprzetu na monetki ktory wykrywacz kupic tej marki w cenie do 2tys moze troche wiecej doradzcie
axelxxl Napisano 22 Maj 2007 Napisano 22 Maj 2007 Ja osobiscie mam Bandido i najlepsza w tym wykrywaczu jest właśnie dyskryminacja. Wcześniej miałem Rutusa First Plus i Ace 250 i Tesoro jest w moiej opini o niebo lepszy od Rutusa i dokładniejszy od Ace. Sprawdzałem to chodząc po tych samych miejscówkach. Leon jest dużo nowszy od Bandido wiec przypuszczam ze bedzie też dużo lepszy. Pozdrawiam
majros Napisano 24 Maj 2007 Napisano 24 Maj 2007 Witam. Posiadam i użytkuje tesoro de leona. Sprzęt bardzo dobry, dyskryminacja super skuteczna, zasięg nie wybitny ale bardzo dobry z naciskiem na Bardzo". Najbardzej zadowolony jestem z prostoty uzytkowania, raz ustawiam i tylko kontroluje czy sie coś nie przestawiło. Super sprawą jest także szybkosć i dokładnosc namierzania znaleziska, w tej sprawie inne firmy powinne brać przykład z tesoro. Waga super lekka, wykrywacz nie męczy reki. Wadą jest to że kostrukcja wysiegnika po pewnym czasie się wyrabia i czuć luzy na łączeniach. Ogólnie sprzęt przeznaczony na drobnice, z taką myślą zreszto go kupiłem, praktyka pokazała że można nim znalezć także głeboko zakopaną militarke". Moim zdaniem warto go miec, sądze tak po ilosci znalezionych przeze mnie fantów. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.