dominer Napisano 20 Maj 2007 Autor Napisano 20 Maj 2007 Ostatnio dostrzeglem na aledrogo wykrywke discovery3300, jako ze zmieniam zasluzonego garecika250 to chcialbym sie cos wiecej dowiedziec na temat tego sprzetu szczegolnie pod katem porownania z x terra30 bo ta mam w planie kupic ale gdy dostrzeglem discovery lekko sie zawachalem gdyz podobna polka cenowa i ciekaw jestem czy czasem nie ma lepszych parametrow..oczywiscie chodzi pod katem drobnicy.pozdrawiam
fakker Napisano 23 Maj 2007 Napisano 23 Maj 2007 Przyłaczam się do zapytania kolegi odnośnie discovery 3300. Może ktoś miał to cudo w ręku i może coś o nim powiedzieć?fakker
anRO Napisano 23 Maj 2007 Napisano 23 Maj 2007 To nic innego jak zmodyfikowana nowa wersja Bounty Huntera.
fakker Napisano 23 Maj 2007 Napisano 23 Maj 2007 AnRo nie żartuj? Na serio to zmodyfikowany Bounty Hunter? No to chyba sporo zmieniony ...
wicja1 Napisano 23 Maj 2007 Napisano 23 Maj 2007 \\Discovery\\"=\\Bounty Hunter\\"=\\Radio Shack\\".To wszystko jedna,potężna,z lekka badziewna firma elektroniczna.Produkuje mydło i powidło zasilane prądem.Ale jeśli dobrze pamiętam to chyba wykrywacz \\Discovery\\" rozpoczął zadymę w \\Skarbie Narodów\\" ??? Ciekawe ile zapłacili smętnemu Nicolasowi :)))))Pozdrawiam,wicja1.Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Martin 10:41 25-05-2007
dominer Napisano 23 Maj 2007 Autor Napisano 23 Maj 2007 A procz wiedzy teoretycznej co do producenta to moze ktos obcowal z tym wynalazkiem w terenie?? bylbym wdzieczny za jakiekolwiek informacje..pozdrawiam
fakker Napisano 24 Maj 2007 Napisano 24 Maj 2007 Wicja1 znam ludzi chodzących z Bounty Hunterami i raczej są odmiennego zdania niz twoje. :-)Niech wpisują się tutaj korzystający z tego sprzętu a wszelkie uwagi odnośnie typu mydło i powidło :-) proponuje w jakims innym dziale.Chcę się dowiedzieć cos na temat wykrywki i nic więcej.pozdro fakker
wicja1 Napisano 24 Maj 2007 Napisano 24 Maj 2007 Chyba mnie źle zrozumiałeś kolego facker.Z pewnością są ludzie zadowoleni ze swojego BH,co nie zmienia faktu,że firma ta nie jest najwyższych lotów.A co do mydła i powidła :http://www.radioshack.com/home/index.jspwicja1.
fakker Napisano 24 Maj 2007 Napisano 24 Maj 2007 Ok wicja ten link tez juz wcześniej widziałem.Ale nawet czasami firma krzak i no name potrafi wzbic sie na szczyty i zadziwić wszystkich.Dominer spytał się w konkretny sposób o piszczałkę bo chćę się coś na jej temat dowiedzieć .I nie skaczmy sobie do oczu bo chyba nie o to chodzi .:-)pozdro fakker nie facker :-)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.