chudy84 Napisano 19 Maj 2007 Autor Napisano 19 Maj 2007 Witam!!! Dzisiaj wpadł mi w ręce Master Hunter CX III i mam mały problem bo nie posiadam instrukcji! Może jes ktoś kto ma instrukcje w języku polskim??chciałbym też dowiedzieć się o osiągach!!! z góry dziękuje!!!!!!!!!!!!!Pozdro!!!
SPIDER Napisano 19 Maj 2007 Napisano 19 Maj 2007 Witam ja jestem posiadaczem G GMH CX sprzecik zarombisty wczesniej chodziłem z wykrywką typu PI MIDAS firmy SAPER po paru godzinach stwierdziłem że GMH CX jest zarombisty ma ładny zasięg na drobnice kolorową i pozatym jest bardzo czuły. Najgożej jest bez podłokietnika reka śię szybko menczy nadgarstek troche boli ale jak masz to jest ok , fajnych fantów naciągnełem nim bo Midasem to tylko zelastwo i pare monetek trafiłem a ostatnio było co wyciągac .
SPIDER Napisano 19 Maj 2007 Napisano 19 Maj 2007 To są efekty chodzena na fabrycznym ustawieniu COINS .POZDRO>>>> SPIDER
Raned Napisano 20 Maj 2007 Napisano 20 Maj 2007 A może to było fabryczne ustawienie CARTRIDGE-CASES? :))
chudy84 Napisano 21 Maj 2007 Autor Napisano 21 Maj 2007 spider możesz powiedzieć cos na temat ustawień?? sprzęt który obecnie posiadam został przesłany z Canady 13 lat temu i kolega dopiero teraz odkrył go na strychu (rózne rzeczy można odkryc na stryszku co nie:D nie tylko starocie)mam też dodatkowe cewki do niego!!!
SPIDER Napisano 22 Maj 2007 Napisano 22 Maj 2007 Ustawienia tak jak w tych modelach sa fabryczne są 6 Bech Coins i all meta bezruch i są aktualnie 3 które możę użytkownik ustawic po swojemu czyli dyskryminacje iMan GRUND BALANS i takie tam na coins wszystkich monet nie widzi a na bech tak ,firma ustawiła go na amerykanskje monety .Ale chodz na bech wiencej fantów trafisz .POZDRO>>>> SPIDER>>>>>
chudy84 Napisano 23 Maj 2007 Autor Napisano 23 Maj 2007 Nie wiem o co chodzi w tym wykrywaczu jak go włącze to nie reaguje na żaden metal a po chwili głupieje!!! może jest uszkodzony albo ja nie potrafie na tym pracować:)))
PUMA1 Napisano 24 Maj 2007 Napisano 24 Maj 2007 Witam chudy84 Moze masz słabe baterie lub akumulatorki takie efekty dzwiękowe mój cx 2 wydaje przy słabych bateriach.
SPIDER Napisano 26 Maj 2007 Napisano 26 Maj 2007 PUMA1 ma roacje chyba o baterie chodzi mój też taka reaguje na złabych bateriach .POZDRO >
chudy84 Napisano 26 Maj 2007 Autor Napisano 26 Maj 2007 może tak jest chociaż kupiłem nowe baterie! jakby co to jest jakiś serwis żeby można go oddać do sprawdzenia???
SPIDER Napisano 27 Maj 2007 Napisano 27 Maj 2007 Spytaj PRoScan on nieraz jest na forum a głównie on się zaimuje serwisem wykrywek i tłumaczeniem instrukcij.POZDRO .
chudy84 Napisano 28 Maj 2007 Autor Napisano 28 Maj 2007 dzięki właśnie kumpel załatwił od niego instrukcje!!! a sprzęt jest sprawny tylko coś wtyczka nie łączyła:) pozdrawiam!!!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.