Skocz do zawartości

GARRETT Master Hunter CX III

chudy84

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam!!! Dzisiaj wpadł mi w ręce Master Hunter CX III i mam mały problem bo nie posiadam instrukcji! Może jes ktoś kto ma instrukcje w języku polskim??chciałbym też dowiedzieć się o osiągach!!!

z góry dziękuje!!!!!!!!!!!!!
Pozdro!!!
Napisano
Witam ja jestem posiadaczem G GMH CX sprzecik zarombisty wczesniej chodziłem z wykrywką typu PI MIDAS firmy SAPER po paru godzinach stwierdziłem że GMH CX jest zarombisty ma ładny zasięg na drobnice kolorową i pozatym jest bardzo czuły. Najgożej jest bez podłokietnika reka śię szybko menczy nadgarstek troche boli ale jak masz to jest ok , fajnych fantów naciągnełem nim bo Midasem to tylko zelastwo i pare monetek trafiłem a ostatnio było co wyciągac .
Napisano
spider możesz powiedzieć cos na temat ustawień?? sprzęt który obecnie posiadam został przesłany z Canady 13 lat temu i kolega dopiero teraz odkrył go na strychu (rózne rzeczy można odkryc na stryszku co nie:D nie tylko starocie)mam też dodatkowe cewki do niego!!!
Napisano
Ustawienia tak jak w tych modelach sa fabryczne są 6 Bech Coins i all meta bezruch i są aktualnie 3 które możę użytkownik ustawic po swojemu czyli dyskryminacje iMan GRUND BALANS i takie tam na coins wszystkich monet nie widzi a na bech tak ,firma ustawiła go na amerykanskje monety .Ale chodz na bech wiencej fantów trafisz .

POZDRO>>>> SPIDER>>>>>
Napisano
Nie wiem o co chodzi w tym wykrywaczu jak go włącze to nie reaguje na żaden metal a po chwili głupieje!!! może jest uszkodzony albo ja nie potrafie na tym pracować:)))
Napisano
Witam chudy84
Moze masz słabe baterie lub akumulatorki takie efekty dzwiękowe mój cx 2 wydaje przy słabych bateriach.
Napisano
może tak jest chociaż kupiłem nowe baterie! jakby co to jest jakiś serwis żeby można go oddać do sprawdzenia???
Napisano
Spytaj PRoScan on nieraz jest na forum a głównie on się zaimuje serwisem wykrywek i tłumaczeniem instrukcij.

POZDRO .
Napisano
dzięki właśnie kumpel załatwił od niego instrukcje!!! a sprzęt jest sprawny tylko coś wtyczka nie łączyła:) pozdrawiam!!!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie