Skocz do zawartości

studzianki pancerne i okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Nie ma miejsca przeszukanego do końca. Zawsze można coś znaleźć. Ja to miejsce odradzam, ponieważ jest bardzo mocno przeszukane. Można było tam coś znaleźć, ale wieki temu. Pozdro
Napisano
moja przygoda z wykrywką -zaczeła sie kupe lat temy włanie w okolicach Studzianek -fajne fanciory sie trafiały -teraz tam teren nie od poznania-warszawka zryła totalnie - ale ale pozdro
Napisano

Prosze huk 100 oto fotka, a jest tam wrześniowy hełm opl,ogniwo gonsiennicy od t34,magazynki do pepeszki i rózne inne drobiazgi.

Napisano
Witam !
Panowie na poszukiwania fancików" po poległych(zaginionych)
w walce żołnierzach 1 Armii WP lub Wehrmachtu, kolejna ekspedycja z wykrywaczami badaczy historii:0)
Więcej szacunku dla poległych a nie patroszyć" nieoznakowane mogiły żołnierskie z czego się da!
I czym się tu chwalić publicznie, krótko pisząc wstyd!
Napisano
Nie wiem czy mam śmiać się czy płakać Nie dawajcie na drugi raz takich strasznych zdjęć szczątków poległego czołgu.Wstyd naprawdę wstyd.Gore nam gore.umpapa bum cyk cyk.
Napisano
Ja kopie pod Studziankami i w ich okolicach juz b. długo. Teren ciekawy, ale skopany. Na jednodniowy wyjazd nie polecam tych okolic. Pojedziesz nakopiesz kilo łusek od Maxima i powrót. Czesze regularnie tamte lasy. Na 5 wyjazdów 2-3 razy wracam z czyms ciekawym. Pozdrawiam
Napisano
Bez urazy U311 ale czasami wpadasz znienacka w jakikolwiek wątek robisz wielkie hallo a tak naprawdę nie wiadomo o co.Teraz też nie wiem o co Tobie poszło .Ale tak jak napisałem bez urazy.
Sylwester a co ta fotka przedstawia? Bo to chyba z wielokrotne powtorzenie tego samego? :-)
Napisano
Witam!
Nie wpadam a czytam co piszą i wyrażam tylko swoją opinie co do wątków na tym forum :0) jak każdy kto się zalogował.
Kol. fakker" dobrze wiesz o co chodzi, a co do zdjęcia z ogniwem gąsienicy czołgowej, hełmu itd. rzeczy to zupełnie inna historia z pułki wielkie" poszukiwania artefaktów z okresu Der zweite Weltkrieg".
Napisano
Muszę ciebie zasmucić ale nie wiem co masz na myśli pisząć :dobrze wiesz o co chodzi".A co masz na myśli pisząc ,że to inna historia z jakieś wielkiej" półki z okresu który napisałeś w języku za którym nie przepadam zbytnio. :-)
  • 2 weeks later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie