jaco25 Napisano 17 Maj 2007 Autor Share Napisano 17 Maj 2007 WITAM.OSTATNIO ZNALAZŁEM NIEMIECKI HEŁM I MAM ZAMIAR GO ODRESTAUROWAĆ,JAKI ODCIEŃ FARBY MAM DOBRAĆ BY BYŁ ZBLIŻONY DO ORYGINAŁU.POZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaco25 Napisano 17 Maj 2007 Autor Share Napisano 17 Maj 2007 PRZEPRASZAM POMYLIŁEM FORUM DOCELOWE.POZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FALKE-63 Napisano 17 Maj 2007 Share Napisano 17 Maj 2007 Możesz kupić na allegro...... Pozdro, FALKE-63 http://www.allegro.pl/item195313855_farba_feldgrau_na_helm_i_nie_tylko.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 17 Maj 2007 Share Napisano 17 Maj 2007 Jaco !Po pierwsze primo - nie krzycz czlowieku bo sie zle skonczyPo drugie primo - umieszczaj watki we wlasciwych dzialach ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.