huk 100 Napisano 13 Maj 2007 Autor Napisano 13 Maj 2007 Po pogłaskaniu zwrócili jej wolność z trudem –bo chcieli ją zabrać do domu heheh
huk 100 Napisano 13 Maj 2007 Autor Napisano 13 Maj 2007 Nie mogłem się powstrzymać musiałem jeszcze dać fotkę drogi dojazdowej do fortu od strony Dęblina po bokach widać wiekowe drzewa -pozdro
huk 100 Napisano 13 Maj 2007 Autor Napisano 13 Maj 2007 Później chłopcy przejechali się ciuchcią :)-ukłony dla PKP za konserwacje -pozdor
huk 100 Napisano 13 Maj 2007 Autor Napisano 13 Maj 2007 I na koniec najlepsza frajdaaaaaaaaaaa -chłopcy polatali Migiem-hehehe .To nie wszystko w Dęblinie . My jednak musieliśmy już jechać dalej po następne fanty –ale to nie ten dział –pozdrawiamy i zapraszamy do Dęblina---Bocian wybacz i tak to skróciłem bo fotek było ponad 200-pozdro
dos00 Napisano 31 Grudzień 2012 Napisano 31 Grudzień 2012 Przepraszam najmocniej że odnawiam tak wiekowy temat, ale jak zobaczyłem tą tabliczkę WKZ to nie wytrzymałem, otóż w tej chwili od początku roku 2012 fort jest w rękach prywatnych i okoliczna gawiedź/właściciel urządził tam WIEJSKĄ DYSKOTEKĘ czyt. PRZYTUPAJKĘ, brak słów. Tak w naszym pięknym kraju działa ochrona zabytków i promocja miast/wsi które wiele mogą zyskać promując bogatą historię. Kilka lat temu byłem tam ez kija oczywiście" i wystarczyło grzebnąć ręką w luźnym piasku i pojawiła się żuchwa z kompletnym uzębieniem, w trawie bieliły się porozrywane wybuchami czaszki !!!! a teraz rozwodnione piwo, dymanko, sikanie po kątach i to wszystko w miejscu gdzie pewnie zginęło wielu bezimiennych :( jestem rodowitym dębliniakiem, żal i złość mnie ogarnia :(
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.