Kilka dni temu wyszło mi z ziemi kilkanaście takich przedmiotów jak na tych fotkach (no, może nie identycznych, ale podobnych - oczywiście w dużo gorszym stanie).
W związku z tym mam pytanie - jak (jeśli można w ogóle) możemy rozpoznać na miejscu (w lesie), czy oby taki stożek jest zdezaktywowany" czy też nie? Z faktu, iż lubię cieszyć się życiem nie zbieram przedmiotów
iewiadomego pochodzenia", ale miło by było mieć coś podobnego gdzieś na podorędziu.
Pozdrawiam serdecznie
turtur
Ps. Jeśli było już zadane podobne pytanie - najmocniej przepraszam za dublowanie...
Pytanie
turtur
Kilka dni temu wyszło mi z ziemi kilkanaście takich przedmiotów jak na tych fotkach (no, może nie identycznych, ale podobnych - oczywiście w dużo gorszym stanie).
http://www.poszukiwanieskarbow.com/Forum/viewtopic.php?t=37523&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=zapalnik
W związku z tym mam pytanie - jak (jeśli można w ogóle) możemy rozpoznać na miejscu (w lesie), czy oby taki stożek jest zdezaktywowany" czy też nie?
Z faktu, iż lubię cieszyć się życiem nie zbieram przedmiotów iewiadomego pochodzenia", ale miło by było mieć coś podobnego gdzieś na podorędziu.
Pozdrawiam serdecznie
turtur
Ps. Jeśli było już zadane podobne pytanie - najmocniej przepraszam za dublowanie...
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.