Brylu Napisano 11 Maj 2007 Autor Napisano 11 Maj 2007 WItam prosze o ID tych oto fotek osttanio mi wpadły chcialbym sie cos wiecej o nich dowiedziec jakie lata co upamietniaja moze jakie wzory mundurow -nakryc glowy sprzetu i wyposarzenia za kazda pomoc dziekuje :) pozdrawiam
Brylu Napisano 11 Maj 2007 Autor Napisano 11 Maj 2007 co do uzbrojenia to wiem bardziej chodzi mi o wzory mundurow fotki pochodza z rzeszowa moze chlopaki z bieszczad :)
Brylu Napisano 11 Maj 2007 Autor Napisano 11 Maj 2007 WItam prosze o ID tych oto fotek osttanio mi wpadły chcialbym sie cos wiecej o nich dowiedziec jakie lata co upamietniaja moze jakie wzory mundurow -nakryc glowy sprzetu i wyposarzenia za kazda pomoc dziekuje :) pozdrawiam
Pytanie
Brylu
WItam prosze o ID tych oto fotek osttanio mi wpadły chcialbym sie cos wiecej o nich dowiedziec jakie lata co upamietniaja moze jakie wzory mundurow -nakryc glowy sprzetu i wyposarzenia za kazda pomoc dziekuje :) pozdrawiam
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.