Skocz do zawartości

XXII Międzynarodowy Zlot Miłośników Eksploatacji

dj_mario

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Serdecznie . Chciałbym zachęcić wszystkich zainteresowanych do uczestnictwa w tym zlocie . Wszystkie potrzebne informacje znajdziecie na www.zlot.poszukiwania.pl . Zapraszamy wszystkich bardzo serdecznie , D.J Mario . Po wiecej info zapraszam do kontaktu z nr.gg 3278363

Mam pytanko do redaktorów i wydawców ODKRYWCY.
Dlaczego w majowym numerze brak jakiejkolwiek informacji o zlocie ?
Brak jest nawet malutkiej wzmianki w kalendarium na 4 stronie
choć o innych zlotach informacje są podane.
Ponoć ODKRYWCA jest patronem medialnym tego zlotu.
Ponoć też jest fundatorem przechodniego pucharu w mistrzostwach jakie sie mają odbyć na zlocie.
Czy patronat medialny polega na zamieszczeniu relacji ze zlotu
a nie jego propagowaniu?
pozdrawiam wszystkich poszukiwaczy
DARZ DÓŁ!

Witam
Ja mam tylko cicha nadzieje,ze uczestnicy ,ktorych poznalam na konferencji na Czocha zaszczyca Nas swoja obecnoscia.Moze nie bedzie tak wystawnej kolacji ale atmosfera bedzie rownie dobra jak to na takich spotkaniach bywa.

Pozdrawiam Wszystkich Pasjonatow i Do zobaczenia w Nysie!!!

Kitka ja moge zagwarantowac, ze atmosfera bedzie rewelacyjna. niestety stolow ani zespolu nie bedzie ale beda za to atrakcje, specjalnie dla poszukiwaczy przewidziane :).

Coz moge dodac jeszcze - chyba tylko tyle, ze statystycznie co 14 uczestnik zlotu wyjedzie z nowym wykrywaczem, a co 5 z innym prezentem :). Kazdy natomiast wyjedzie z duza wieksza wiedza na temat fortyfikacji nyskich i zagadnien zwiazanych z eksploracja.

Dla zainteresowanych bedzie mozliwosc przeprowadzenia dyskusji na temat poruszany podczas konferencji OODA. I juz teraz moge zagwarantowac, ze nie bedzie to dyskusja jalowa.

A co wiecej ... zobaczycie jak przyjedziecie. Pamietajcie zabrac cieple ubrania, spiwory, karimaty, latarki czy inne zrodla swiatla :).

Pozdrawiam i czekam na Was w Nysie

kruku

No,brzmi to na tyle zachecajaco,ze pomimo nie pojawienia sie w zmianki o zlocie w najposczytniejszym pismie dla poszukiwaczy uwazam,ze nie bedziemy narzekac na niska frekwencje.Tym bardziej ,ze program zlotu i miejsce bardzo ciekawe.

Pozdrawiam
kitka

Moja propozycja jest taka :
Niech każdy rozpowszechnia informacje o zlocie gdzie się tylko da.
Można dać info w opisie gadu gadu , skypa ,spika lub innego komunikatora.
Nasz miesięcznik dawał możliwość dotarcia z info do osób które nie mają internetu, niestety ta możliwość została zmarnowana przez redakcje.
Mówmy spotkanym w terenie poszukiwaczom o tej imprezie oraz znajomym którzy dzielą nasze pasje.
Frekwencja tak czy inaczej zapowiada się obiecująco ale jak wszyscy się postaramy to wieść o imprezie powinna rozejść się szeroko.
pozdrawiam
DARZ DÓŁ

Pomijam, że info o zlocie nie zostało wydrukowane w O. Ale przynajmniej jako, że pismo jest patronem medialnym imprezy wypadałoby umieścić jakąś informacje na stronie głównej. Nie każdy kto zagląda na strone odwiedza każdy dział forum.

Pozdrawiam
Maku

Resty, Maku - redakcja widac ma wazniejsze imprezy na glowie niz najstarsza i najwieksza impreze dla poszukiwaczy w kraju. Poza tym byc moze profil imprezy nie bardzo pasuje do profilu pisma.

Niemniej inne redakcje uznaly, ze ta impreza warta jest tego zeby sie w nia zaangazowac. A zlot juz za dwa tygodnie :).

Pozdrawiam

kruku

Rysiek - zabrac powinienes sprzet turystyczny - namiot, spiwor itp. Polecam zabrac wykrywacz na Mistrzostwa Polski. Dodatkowo jakies zrodlo swiatla. Wymagamy rowniez dobrego humoru, pogody ducha i checi do zabawy :).

szczegoly znajdziesz na stronie zlotowej - www.zlot.poszukiwania.pl.

Banderas - pogoda jak co roku bedzie :).

Pozdrawiam

kruku

Banderas,a co Ty taki delikatny się stałeś?Zapomniałeś jak to drzewiej bywało?Ostatnio widzieliśmy się na Helu.Tam spaliśmy w domkach.Teraz jak zmarzniesz,to zapraszam do mojego Transportera.Tylko żebyś był grzeczny,bo też przyjeżdżam z żoną.
Pozdrawiam.
Passy

witam , witam . passy , masz zaległą Jedlinkę -2006 za--ty zlot. jak mi kruku pokazał wysadzony wjazd w górę to do dziś nie mogę zasnąć.miło że bractwo znowu będzie razem.trzymajmy kciuki za ENDRIU .P Z D R . I DLA MEGI.

Banderas podjal bardzo wazny temat - trzymajmy wszyscy kciukory za naszego kolege Endriu !! aby juz na nastepnym zlocie pojawil sie wsrod nas.

NO Panowie, ja oczekuje Waszego rychlego przyjazdu. Za kilka dniu wyjezdzam do Nysy :).

Pozdrawiam

• 2 weeks later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie