dj_mario Napisano 11 Maj 2007 Autor Share Napisano 11 Maj 2007 Witam Serdecznie . Chciałbym zachęcić wszystkich zainteresowanych do uczestnictwa w tym zlocie . Wszystkie potrzebne informacje znajdziecie na www.zlot.poszukiwania.pl . Zapraszamy wszystkich bardzo serdecznie , D.J Mario . Po wiecej info zapraszam do kontaktu z nr.gg 3278363 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dj_mario Napisano 11 Maj 2007 Autor Share Napisano 11 Maj 2007 Jeżeli jest ktoś z terenu górnego śląska a nie ma jak sie dostać , to dać znać z naszej grupy jedzie sporo ludzi samochodami i napewno bedzie jakieś miejsce wolne . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kruku Napisano 11 Maj 2007 Share Napisano 11 Maj 2007 ja chcialem tylko sprostowac tytul - XXIII MZME.Pozdrawiamkruku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RESTY Napisano 14 Maj 2007 Share Napisano 14 Maj 2007 Mam pytanko do redaktorów i wydawców ODKRYWCY.Dlaczego w majowym numerze brak jakiejkolwiek informacji o zlocie ?Brak jest nawet malutkiej wzmianki w kalendarium na 4 stroniechoć o innych zlotach informacje są podane.Ponoć ODKRYWCA jest patronem medialnym tego zlotu.Ponoć też jest fundatorem przechodniego pucharu w mistrzostwach jakie sie mają odbyć na zlocie.Czy patronat medialny polega na zamieszczeniu relacji ze zlotu a nie jego propagowaniu?pozdrawiam wszystkich poszukiwaczyDARZ DÓŁ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaro5 Napisano 16 Maj 2007 Share Napisano 16 Maj 2007 Cóż mogę powiedzieć jak nie to że warto zawitać :)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kitka Napisano 16 Maj 2007 Share Napisano 16 Maj 2007 WitamJa mam tylko cicha nadzieje,ze uczestnicy ,ktorych poznalam na konferencji na Czocha zaszczyca Nas swoja obecnoscia.Moze nie bedzie tak wystawnej kolacji ale atmosfera bedzie rownie dobra jak to na takich spotkaniach bywa.Pozdrawiam Wszystkich Pasjonatow i Do zobaczenia w Nysie!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kruku Napisano 17 Maj 2007 Share Napisano 17 Maj 2007 Kitka ja moge zagwarantowac, ze atmosfera bedzie rewelacyjna. niestety stolow ani zespolu nie bedzie ale beda za to atrakcje, specjalnie dla poszukiwaczy przewidziane :).Coz moge dodac jeszcze - chyba tylko tyle, ze statystycznie co 14 uczestnik zlotu wyjedzie z nowym wykrywaczem, a co 5 z innym prezentem :). Kazdy natomiast wyjedzie z duza wieksza wiedza na temat fortyfikacji nyskich i zagadnien zwiazanych z eksploracja.Dla zainteresowanych bedzie mozliwosc przeprowadzenia dyskusji na temat poruszany podczas konferencji OODA. I juz teraz moge zagwarantowac, ze nie bedzie to dyskusja jalowa.A co wiecej ... zobaczycie jak przyjedziecie. Pamietajcie zabrac cieple ubrania, spiwory, karimaty, latarki czy inne zrodla swiatla :). Pozdrawiam i czekam na Was w Nysiekruku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kitka Napisano 18 Maj 2007 Share Napisano 18 Maj 2007 No,brzmi to na tyle zachecajaco,ze pomimo nie pojawienia sie w zmianki o zlocie w najposczytniejszym pismie dla poszukiwaczy uwazam,ze nie bedziemy narzekac na niska frekwencje.Tym bardziej ,ze program zlotu i miejsce bardzo ciekawe.Pozdrawiamkitka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RESTY Napisano 18 Maj 2007 Share Napisano 18 Maj 2007 Moja propozycja jest taka :Niech każdy rozpowszechnia informacje o zlocie gdzie się tylko da.Można dać info w opisie gadu gadu , skypa ,spika lub innego komunikatora.Nasz miesięcznik dawał możliwość dotarcia z info do osób które nie mają internetu, niestety ta możliwość została zmarnowana przez redakcje.Mówmy spotkanym w terenie poszukiwaczom o tej imprezie oraz znajomym którzy dzielą nasze pasje.Frekwencja tak czy inaczej zapowiada się obiecująco ale jak wszyscy się postaramy to wieść o imprezie powinna rozejść się szeroko.pozdrawiam DARZ DÓŁ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RESTY Napisano 18 Maj 2007 Share Napisano 18 Maj 2007 tak na marginesie to czy ktoś z redakcji zagląda czasami na forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maku Napisano 21 Maj 2007 Share Napisano 21 Maj 2007 Pomijam, że info o zlocie nie zostało wydrukowane w O. Ale przynajmniej jako, że pismo jest patronem medialnym imprezy wypadałoby umieścić jakąś informacje na stronie głównej. Nie każdy kto zagląda na strone odwiedza każdy dział forum.PozdrawiamMaku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kruku Napisano 23 Maj 2007 Share Napisano 23 Maj 2007 Resty, Maku - redakcja widac ma wazniejsze imprezy na glowie niz najstarsza i najwieksza impreze dla poszukiwaczy w kraju. Poza tym byc moze profil imprezy nie bardzo pasuje do profilu pisma. Niemniej inne redakcje uznaly, ze ta impreza warta jest tego zeby sie w nia zaangazowac. A zlot juz za dwa tygodnie :).Pozdrawiamkruku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banderas Napisano 23 Maj 2007 Share Napisano 23 Maj 2007 cze.a pogode na zlot zamówiłeś szanowny organizatorze bo ja pod namiot. pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYSIEK-SANOK Napisano 24 Maj 2007 Share Napisano 24 Maj 2007 Panowie,jestem nowy na tym forum ale bardzo interesuje mnie ten zlot.napiszcie co powinienem zabrac na taki zlot oprcz sprzetu kemigowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kruku Napisano 24 Maj 2007 Share Napisano 24 Maj 2007 Rysiek - zabrac powinienes sprzet turystyczny - namiot, spiwor itp. Polecam zabrac wykrywacz na Mistrzostwa Polski. Dodatkowo jakies zrodlo swiatla. Wymagamy rowniez dobrego humoru, pogody ducha i checi do zabawy :).szczegoly znajdziesz na stronie zlotowej - www.zlot.poszukiwania.pl.Banderas - pogoda jak co roku bedzie :). Pozdrawiamkruku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYSIEK-SANOK Napisano 24 Maj 2007 Share Napisano 24 Maj 2007 dzieki kruku,zabiore zone,ktos musi mi gotowac,zreszta ona tez chodzi ze mna na wypady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kruku Napisano 24 Maj 2007 Share Napisano 24 Maj 2007 Rysku masz racje - zabieraj zone - ktos musi Tobie gotowac :), a przy okazje podepne sie pod Twoja kuchnie :). W zamian zaoferuje wspolne podwieczorki :).Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYSIEK-SANOK Napisano 26 Maj 2007 Share Napisano 26 Maj 2007 kruku tak na marginesie taki zlot jest organizowany co roku w polsce? czy w roznych krajach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kruku Napisano 26 Maj 2007 Share Napisano 26 Maj 2007 Co roku jest w Polsce. OCzywiscie poszukiwacze w innych krajach rowniez sie spotykaja ;). Pozdrawiamkruku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Passy Napisano 28 Maj 2007 Share Napisano 28 Maj 2007 Banderas,a co Ty taki delikatny się stałeś?Zapomniałeś jak to drzewiej bywało?Ostatnio widzieliśmy się na Helu.Tam spaliśmy w domkach.Teraz jak zmarzniesz,to zapraszam do mojego Transportera.Tylko żebyś był grzeczny,bo też przyjeżdżam z żoną.Pozdrawiam.Passy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banderas Napisano 28 Maj 2007 Share Napisano 28 Maj 2007 witam , witam . passy , masz zaległą Jedlinkę -2006 za--ty zlot. jak mi kruku pokazał wysadzony wjazd w górę to do dziś nie mogę zasnąć.miło że bractwo znowu będzie razem.trzymajmy kciuki za ENDRIU .P Z D R . I DLA MEGI. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kruku Napisano 29 Maj 2007 Share Napisano 29 Maj 2007 Banderas podjal bardzo wazny temat - trzymajmy wszyscy kciukory za naszego kolege Endriu !! aby juz na nastepnym zlocie pojawil sie wsrod nas.NO Panowie, ja oczekuje Waszego rychlego przyjazdu. Za kilka dniu wyjezdzam do Nysy :).Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fuks Napisano 11 Czerwiec 2007 Share Napisano 11 Czerwiec 2007 I jak było w Nysie? Jakoś ni eumiem znaleźć albo nikt nic nie pisze... skarb znaleźliście i teraz zmowa milczenia? Nikt aparatu nie wziął? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kruku Napisano 11 Czerwiec 2007 Share Napisano 11 Czerwiec 2007 zdjecia niebawem na Wortalu :)pozdrawiamkruku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fuks Napisano 11 Czerwiec 2007 Share Napisano 11 Czerwiec 2007 To jak już te fotki będą, to ja bardzo prosiłbym o linka do nich w tym miejscu, bo jak zwykle nie będę mógł ich znaleźć, a tu jakoś pewnie trafię i sobie kliknę ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.