jerzyk Napisano 15 Listopad 2003 Autor Napisano 15 Listopad 2003 witam !kolejna łuska do identyfikacji. znów łuska 8 x 50 Mannlicher, tym razem z 1921 roku, kto rozpozna producenta ???, może tym razem ktoś będzie wiedział.czekam na wiadomości pozdrawiam - jerzyk
Jaro5 Napisano 17 Listopad 2003 Napisano 17 Listopad 2003 Wiotam.To tylko moje przypuszczenia, bo pewnpści nie mam :Giersing, Wollensdorf Werke, Austria.Pozdr
Jaro5 Napisano 17 Listopad 2003 Napisano 17 Listopad 2003 Ten symbol na godz.6 ma przedstawiać dwie litery W i oznacza Wollensdorf Werke, Wollensdorf.Pozdr
jerzyk Napisano 17 Listopad 2003 Autor Napisano 17 Listopad 2003 dziękuję za odpowiedzi, ja też tak przypuszczałem, ale nigdzie, ani w literaturze ani w internecie, nie znalazłem takich oznaczeń - jerzyk
Pytanie
jerzyk
witam !
kolejna łuska do identyfikacji. znów łuska 8 x 50 Mannlicher, tym razem z 1921 roku, kto rozpozna producenta ???, może tym razem ktoś będzie wiedział.
czekam na wiadomości
pozdrawiam - jerzyk
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.