mis Napisano 8 Maj 2007 Autor Share Napisano 8 Maj 2007 Sprawiedliwość według allegro warto poczytać na faktach autentycznych Sprawa zaczęła się na początku maja wracając z przedłużonego weekendu zaglądam na pocztę znajduje wiadomości od allegro z dnia 30 kwietnia z godzimy 17.30 o tytule Zaproszenie do programu Super Sprzedawca Allegro.pl okazało się ze od stycznia przez 3 mc sprzedałem co miesiąc na ponad 1000zł szczęśliwy otwieram klika i co i nic się nie dziej pisze do allegro o co chodzi jak się to włączam dostaje odpowiedz niestety za późno parę e-mail z mojej strony ze nic wcześniej nie dostałem wiec skąd maiłem wiedzieć a skoro nie wiedziałem to jak miałem to zgłosić bo okazuje się ze trzeba zgłosić chce udziału :) to nie jest najśmieszniejsze Oto kawałek o zasadach ze strony allegro „Następnie pracownik Allegro sprawdzi pozostałe warunki nie podlegające automatycznej weryfikacji (jak np. jakość obsługi klienta, zgodność opisów aukcji z Regulaminem). - Jeśli Twoja kandydatura zostanie przyjęta, otrzymasz od nas wiadomość e-mail z zaproszeniem do programu. - Jeśli Twoje konto zostanie odrzucone z kwalifikacji, otrzymasz e-mail wyjaśniający powody rezygnacji z Twojej kandydatury.” ważna rzecz 2 myslnik nic nie dostałem i mogę to udowodnić ale rzecz jasna my musimy przestrzegać zasad Oni nie koniecznie jedyna wiadomość przyszłą 30 kwietnia Treść odpowiedzi „Witam ponownie,Doskonale rozumiem Pańską sytuację, jednakże chciałabym podkreślić, że w momencie, gdy konto spełnia mierzalne warunki uczestnictwa w programie Super Sprzedawca, jego właściciel otrzymuje stosowną wiadomość na ten temat na początku miesiąca, którego dotyczyć będzie przewidziana kwalifikacja.” Wiadomość Której nie dostałem Następnie po weryfikacji przez pracownika Allegro przesyłana jest wiadomość odnośnie podjętej w stosunku do konta decyzji. W Pana przypadku decyzja była pozytywna i zaproszenie do programu otrzymał Pan dnia 30 kwietnia, o godzinie 17:20. Aby zostać Super Sprzedawcą należało potwierdzić chęć uczestnictwa poprzez kwiknięcie właściwego odnośnika, znajdującego się w zaproszeniu. Miąłem na to aż 6 godzin co za szczodrość pomijając przedłużony weekend Bardzo mi przykro, ale niepotwierdzeni zaproszenia w wymaganym czasie powoduje przekreślenie szans na uzyskanie tytułu Super Sprzedawcy. Informuję, że kolejna weryfikacja Pana konta będzie miała miejsce po ponownym spełnieniu przez Pana mierzalnych warunków uczestnictwa w programie. Tłumacze ze nie siedzę cały czas przy komputerze i 6 godziny to moim zdaniem trochę mało a waszym ?Dostaje odpowiedz „Witam,Bardzo mi przykro, że nie zdążył Pan pozytywnie zareagować na wysłane przez serwis Allegro zaproszenie do programu Super Sprzedawca.Jestem jednak przekonana, że wkrótce uzyska Pan wyniki sprzedaży na wymaganym poziomie i wówczas po pozytywnej weryfikacji konta, otrzyma Pan tytuł Super Sprzedawcy, czego serdecznie Panu życzę.Pozdrawiam.A. P. Konsultant programu Super Sprzedawca" celowo nie wstawiam imienia i nazwiska ochrona danych osobowychTeraz w sumie to mnie bawi ale ciśnienie mi podniosło i to bardzo pisze to ku przestrodze siedźcie panowie cały czas przy kopach ja maiłem 6 godzin nie wiadomo ile będziecie mieli Wy może 5 minut Proszę moderatora nie wywalać tego postu wiem ze nie na temat pozdrawiam MF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca2003 Napisano 8 Maj 2007 Share Napisano 8 Maj 2007 Słuchaj, czy Twoim życiowym celem było zostac super sprzedawcą na Aledrogo?Jesli nie to po co sie ciskasz.Szkoda nerwów.Są inne cele w zyciu niż SS na Aledrogo np. spłodzic syna zbudowac dom posadzic drzewo zagłosowac w wyborach na PiS Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mis Napisano 8 Maj 2007 Autor Share Napisano 8 Maj 2007 Drzewo już posadziłem i to nie jedno chatę również mam zamiast syna mam córkę i się cieszęA ss nie był moim życiowym celem a Ty nie zrozumiałeś postu trudno, po twoich wcześniejszych wypowiedziach nie spodziewałem się żadnej rewelacji pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mis Napisano 8 Maj 2007 Autor Share Napisano 8 Maj 2007 Drzewo już posadziłem i to nie jedno chatę również mam zamiast syna mam córkę i się cieszęA ss nie był moim życiowym celem a Ty nie zrozumiałeś postu trudno, po twoich wcześniejszych wypowiedziach nie spodziewałem się żadnej rewelacji pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychuna5 Napisano 8 Maj 2007 Share Napisano 8 Maj 2007 przepraszam, że wtrącę swoje trzy grosze, ale czy znasz jakieś fakty nie autentyczne?pozdrawiam. krzysiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca2003 Napisano 8 Maj 2007 Share Napisano 8 Maj 2007 Nie patrz na moje wcześniejsze posty.Zdradz tajemnicę jaki był cel tego Twojego postu.Żal za niebytem w kategorii SS?Ostrzeżenie innych przed aledrogo?No cóż aledrogo ma to do siebie ze to Oni załozyli ten portal i to Oni zapraszaja do współpracy.A jak jestes z tego portalu niezadowolony to po prostu zlj go i nie kożystaj.W regulaminie nie maja ze KAŻDY musi kozystac z ich usług.Ty wybierasz Ty płacisz za sprzedane fanty i TY wybierasz gdzie sprzedajesz.Sa różne inne ebaye.pl sa giełdy jarmarki.Wybór należy do Ciebie.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mis Napisano 8 Maj 2007 Autor Share Napisano 8 Maj 2007 Mój post miał na celu ukazanie jak się przestrzega regulaminu przez twórców tegoż regulaminu A czy mi żal teraz już nie bo widzę ze to norma w Polsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bocian Napisano 8 Maj 2007 Share Napisano 8 Maj 2007 A jaki ma to związek z tematyką tego forum i dlaczego zamieściłeś to na głównym a nie w Towarzyskie Hyde-Park? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.